Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 SSD? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24.9.2017, 14:22



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 SSD? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek SSD?
http://obchod.abmmorava.cz/?cls=stoitem&stiid=68680
Zdravím na této adrese jsem nalezl ssd disky,... nemáte někdo zkušenosti s tím, zdali se dá disk v éčku vyměnit?

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


úte 20.5.2008, 9:45
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: SSD?
Co je mi znamo, tak je tam pry napajen - ale ruku do ohne za to nedam.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 20.5.2008, 9:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: SSD?
No ja prave nevim, furt se dokopavam k tomu zkusit to otevrit, i kdyz mi je lito zaruky... Jinak koupil jsem to v nc computers, a v baleni NEBYL neopren takze bacha nato, mozna si to nechte rozbalit kdyz to kupujete, at se vam nestane to same co me... sice de vo hovno ale i tak.. je to skoda.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


úte 20.5.2008, 12:44
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: SSD?
satyres: a zkousel si to reklamovat, ze tam nebyl?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 20.5.2008, 14:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: SSD?
Nezkoušel... jak bych to asi dokazal? Bych byl za blbce, že se je snažim okrást *8* Ten obal pro mě není tak důležitej, pro mě je důležitý, že si můžu hrát s éčkem... ;) stejne se chystam na koupeni nejaky maly brašničky, az uvidim nejakou pěknou.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


úte 20.5.2008, 14:30
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: SSD?
No tak minimalne zeptat by ses mohl, ne?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 20.5.2008, 15:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: SSD?
Tož jo, zkusim jim napsat email, treba jestli jim to tam neprebejva nekde... ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


úte 20.5.2008, 15:20
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: SSD?
satyres píše:
No ja prave nevim, furt se dokopavam k tomu zkusit to otevrit, i kdyz mi je lito zaruky... Jinak koupil jsem to v nc computers, a v baleni NEBYL neopren takze bacha nato, mozna si to nechte rozbalit kdyz to kupujete, at se vam nestane to same co me... sice de vo hovno ale i tak.. je to skoda.


Co jsi kupoval za verzi? Neopren neni u vsech Eee 701, pouze u nekterych konfiguraci!


pát 30.5.2008, 9:52
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: SSD?
Jojo již mi odpověděli, chybu na svých stránkách opravili.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 30.5.2008, 11:12
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu