Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 špatný signál w-fi :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 25.5.2017, 1:24



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 špatný signál w-fi 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek špatný signál w-fi
Ve škole chytám wi-fi s mizerným výkonem i když "větší bráchové" chytají v pohodě. kde je chyba? Ovladače od Asusu? Neměl bych zkusit přímo od Ralinku? Nebo se dá nějak nastavit větší výkon?


pon 06.10.2008, 17:07
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
to je divné, wifi v eee je najcitlivejšie aké som v notebooku videl


úte 07.10.2008, 18:02
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Asi tak, je to opravdu zvlastni. Idealne zkus porovnat dve eecka vedle sebe.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 07.10.2008, 18:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Třeba moje Eee 701 v porovnání s NB FS Esprimo a NB ASUS A6 má poměrně slabej signál takže rozhodně nemůžu tvrdit, že je citlivé ...
Odhadl bych to u Eee tak o 20-30% slabší signál než ostatní NB


Naposledy upravil kroxigor dne úte 07.10.2008, 21:30, celkově upraveno 1



úte 07.10.2008, 20:38
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
A které eee to vlastně je ? já s 901 nemám problém a přijde mi dokonce někdy citlivější než můj velký notebook.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 07.10.2008, 20:56
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Tak ja mam 901 a mam stejny problem... Predtim jsem pouzival 700 a velkej ACER a vzdy bez problemu a vsude po skole "plna palba". 700 byla extremne citliva a chytala se krasne i tam, kde velke notebooky nic nechytaly. Ted mam 901 a mam problemy vsude..

Vsude, kde byl vyborny signal na 700 nebo na ACERU mam ted kvalitu "velmi nizkou" a tam, kde nebyl predtim vyborny, tak tam se s 901 vubec nepripojim.

Nicmene ted pri psani me napadlo, jestli to nema souvislost s vykonostnimi rezimy - pouzivam totiz vsude a vzdy Power Sawing...

Tezko rict, musim vyzkouset, kazdopadne chci podporit Al3rta, ze i ja mam VELKE problemy a horsi wifinu jsem jeste nevidel. Dokonce i nejlevnejsi USB WiFiny bez anteny od vietnamcu maj lepsi signal.

Nedavaly se nahodou do 901 dva druhy wifin?
Nedokazu si to nicim vysvetlit, zvlast, kdyz si to vsichni pochvaluji a ja tomu nemuzu prijit na jmeno...


úte 07.10.2008, 21:22
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
No je hezke, ze tady brecite nad tuposti WiFi karty, ale nikdo nenapise TYP!!! karty kterou tam ma. Ze zkusenosti vim, ze u 701 byl Atheros a ten se projevuje absolutne mimoradnou citlivosti. Takze moje 701 najde i to, co asi ani nevysila. Pokud tam ovsem mate jinou kartu, tak je to jasne. Je mozne ovsem, ze uz jim ta Atherosi historie dosla a zacali pouzivat neco jineho.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


stř 08.10.2008, 6:58
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
VaKu: presne jak pises, taky jsem vychazel z toho, ze hovorime o 701.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 08.10.2008, 10:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Aha. Ja mam 901 a tiez Atheros.


stř 08.10.2008, 11:32
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Tak já mám Atheros s chipem RaLink..


stř 08.10.2008, 13:18
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu