Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 špatný signál w-fi :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 22:23



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 špatný signál w-fi 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Takže pánové a dámy- Chyba není v kartě, ale v dodávaném systému Windows XP Home edition. S kolegou co má 1000H jsme měli několik problémů... Já tu s wi-fi on s myšítkem a zvuk.. Přeinstaloval jsem na Windows Vista Home Premium OEM a se signálem není jediný problém...


pon 03.11.2008, 17:35
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Al3rt: mam WinXP Pro SP2 a slabsi prijem proti 701 rozhodne je. Takze jenom systemem to urcite nebude.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 06.11.2008, 12:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Tak moje problémy to na stroprocent vyřešilo.. Takže v mém případě za to mohl systém...


úte 11.11.2008, 12:14
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Tak si taky přihodím - leží mi na stole eee 4G Surf a eee 901.

701 mi ukazuje 2 Mbps, 901 u stejné sítě 90 kbps!
Podle pingů na router je ztrátovost packetů 25 - 45 %! Jsem dost zklamaný, tahle karta v 901 je největší šmejd, který jsem viděl. Konkrétně je to ta od Ralinku (v 901 podle všeho můžete najít dva druhy wifin). Jdu zkusit přemontovat ty wifiny z jednoho éčka do druhéh - jsem zvědav, jestli potvrdím problém v operačním systému, nebo v hardwaru.


sob 13.12.2008, 11:35
Profil

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Mam doma ntb. toshiba a pres wifi se pripojim a mam 50proc.silu signalu, kdyz jsem si koupil eee901 a chtel se na tom stejnym miste pripojit tak to nenaslo zadnou sit, proste uplny zklamani. objednal jsem si hned druhou kartu Intel 3945ABG a ta najde sit bez problemu stejne jako druhej ntb, nechapu jak muzou davat do netbooku takovej nepouzitelnej harapant.
Jeste jsem si vsiml ze kdyz jsem mel v eee puvodni wifi kartu a dokonce se mi to pripojilo tak signal desne kolisal a internet byl nepouzitelnej. po preinstalovani ovladacu od ralinku se problem vyresil.


sob 13.12.2008, 14:47
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Síla signálu špatná, kolísání signálu se taky objevuje. Nové ovladače tomu vůbec nepomohly.


sob 13.12.2008, 15:33
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: špatný signál w-fi
Zdravím, chci se zeptat jak je na tom síla signálu u 1000H.

Díky moc, hezké svátky *36*


čtv 25.12.2008, 14:56
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu