Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Simulátor výherních hospodských automatů :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 10:13



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Simulátor výherních hospodských automatů 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 45
Bydliště: Havířov
Příspěvek Simulátor výherních hospodských automatů
Vysoce návyková záležitost !!! *40*

Info:
http://home.emuplaza.nl/

Stahujte:
http://rapidshare.com/files/154562360/automat.rar.html
http://czshare.com/391600/rmVP/automat.rar

_________________
Je to opravdu skutečnost co tu prožíváme ???...METRIX JE VŠUDE...


čtv 16.10.2008, 14:54
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Simulátor výherních hospodských automatů
pufmuf: jeste aby ze ctecky SD padaly mince a je to kompletni *13*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 16.10.2008, 20:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: Simulátor výherních hospodských automatů
Tak toto hledam uz plno let :)) Ale na 701ce to nejede.. BREAK POINT ENCOUNTERED! 00000001 Nevite nekdo pls?


pát 17.10.2008, 10:53
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 45
Bydliště: Havířov
Příspěvek Re: Simulátor výherních hospodských automatů
Jede to i na eee701, sice je tam velké rozlišení ale jde to....rozbal archiv a v něm spusť soubor "jpemu250.exe".Pak to odpočítává 1 minutu a poté už máš na výběr samotné simulace. Kdyby to tak ještě sypalo ty kačky... *47*

_________________
Je to opravdu skutečnost co tu prožíváme ???...METRIX JE VŠUDE...


pát 17.10.2008, 11:16
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Simulátor výherních hospodských automatů
chlapy jak si mohu zmenit rozliseni tech automatu nejdou mi videt spodni valce?


ned 25.1.2009, 13:15
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu