Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Seznam funkčních her :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 17:36



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Seznam funkčních her 
Autor Zpráva

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: Seznam funkčních her
dalsi odzkouseny:gta 3 jede plynule.gta sa jde hrat ale de to tak 15 fps. wow wotlk s macrem na zvyseni fps a game boosterem (to neni oc utilita) to jde 15-20 fps pri expeni,ve mestech 3 fps,dungy 8-10 fps,pvp nezkouseno. wow bez vyse zminenych uprav je nehratelne.


pon 21.12.2009, 14:51
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: Seznam funkčních her
UT 2003 A 2004 jede, ovsem pri nakych velkych bitkach v exterierech se to seka neskutecne


ned 10.1.2010, 22:12
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: Seznam funkčních her
Hitman 2 na very low 800x600 a Hitman: Codename 47 jdou hrat v pohode, akorat nesmite zbudit moc velky poplach, protoze kdyz na vas vyleti 30 borcu tak je z 30 fps tak 10 :D Stejne ale v Hitmanovi 30 borcu na krku=sebevrazda. Dale tam jde hrat Puzzle Quest Warlords(640x480).


stř 20.1.2010, 22:01
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: Seznam funkčních her
Max Payne 2 (800x600, low detaily) jde hrat, ale staci treba ohen, nebo blesky a seka se to. V exterierech je hra trochu pomalejsi, ale da se to


pon 25.1.2010, 15:19
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: Seznam funkčních her
Jede tam Metin 2 na minimum, Diablo 2 LoD na minimum na Power saving, Trackmania nations na minimum


stř 27.1.2010, 17:48
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Seznam funkčních her
Ach jo, jak už se mám vyjádřit. V tomto tématu je POUZE MNOU VYTVOŘENÝ SEZNAM FUNKČNÍCH HER, které se doplňují v příslušném tématu. Navíc Lucien jsou hry které píšeš většinou už na seznamu, takže mi v tom děláš akorát zmatek. A nakonec je na diskuzích zvykem nepsat příspěvky pod sebe ale EDITOVAT.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


pát 29.1.2010, 16:03
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Seznam funkčních her
Lego starwars - jde spustit pres programek 3danalyzer (v nem simulovat TL myslim) - jelo to celkem dobre, s obcasnym skubanim

Adventury, sklvele na tom vypadaji a jedou :-) :

Syberia 1,2
Posel Smrti
Longest Journey

_________________
1000h, 1215N


stř 10.2.2010, 12:34
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: Seznam funkčních her
GTA SA jede, bouzel po vsech upravach(vga oc, cpu oc, turbo mode, super performance) jede na nejnizsi detaily.20-10 FPS/13 AVG.UNPLAYABLE/NEHRATELNÉ
Nebo respektive, ono se to da hrat, jenomze se to furt pricukava, a je to na palicu...


pát 26.2.2010, 21:05
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Seznam funkčních her
Strejdo,promiň,ale tohle vlákno se jmenuje "seznam FUNKČNÍCH her". Zatím,co jsi přinesl poznatek,tak ve stylu: jede to,ale hrozně se to seká,tedy UNPLAYABLE.Přečti si po sobě zpětně příspěvky.
Nemyslíš,že to je zbytečné sem psát? Lidi chtějí vědět,která gameska JDE NAINSTALOVAT a následně parádně frčí a je tedy hratelná na Eee.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 26.2.2010, 21:24
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: Seznam funkčních her
San Andreas je hratelný(super performance, vypnute skoro vsechny sluzy na pozadi-napr. Turbo mode v tuneup utilities, potom musite do prikazove radky napsat"dxdiag"a stahnout hw akceleraci zvuku na munimum. a trochu si pohrat s gta_sa.set v Dokumenty/GTA San Andreas User files(můj upravený ke stažení zde http://uloz.to/4136097/gta-sa.set). Ve hře nastavte dohlednost na minimum(tak jako vše). Rozliseni 640x480x32bit barvy. Potom to pojede tak 17-20 FPS hratelne. Nekdy i 25:D
Ovsem bez techto uprav v SA ostrouhate(bude se sekat jako pra*e)


pon 01.3.2010, 1:53
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu