Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 šedá obrazovka s nabídkou F2 nebo TAB ?? nefunguje eee :( :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 30.5.2017, 7:17



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 šedá obrazovka s nabídkou F2 nebo TAB ?? nefunguje eee :( 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek šedá obrazovka s nabídkou F2 nebo TAB ?? nefunguje eee :(
Ahoj, omlouvam se jestli toto tema nepatri do tohoto vlakna, ale uz jsem bezradna. V pondeli jsem pocitac odpoledne normalne vypla a v utery po zapnuti naskocila rovnou seda obrazovka s vyberem bud F2 (pote modra obrazovka) nebo TAB. :( Jsem technicky antitalent, takze naprosto netusim co se stalo. Ale na radu, jsem si dovezla podpurne dvd co jsem k pocitaci dostala, a na veticku : "reboot and select proper boot device or insert boot medium selected boot device and press a key" jsem ho soupla do mechaniky :( ale nemelo to bohuzel ten vysledek v jaky jsem doufala. Najelo tam jestli chci opravdu preinstalovat (asi), tak jsem dala ze ano, no pak se objevilo hlaseni "no fixed disk found" :( a ze je instalace kompletni a at vyndam disk a restartuju opcitac, to jsem udelala a ocitla jsem se zase na sede obrazovce, nejak tmu nerozumim. Mohl by mi nekdo prosim poradit, co to je a jak to opravit? Moc dekuji za rady


pát 03.4.2009, 17:53
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: šedá obrazovka s nabídkou F2 nebo TAB ?? nefunguje eee :(
"Modrá obrazovka" je pravděpodobně BIOS,ve kterémžto se radši nevrtej,pokud jak píšeš tomu vůbec nerozumíš a odnes to zkušenému kamarádovi.Možností,proč to nejede je tisíctřistapatnáct.Pravděpodobně to bude blbě nastavený BIOS(bootování),ale taky mohl odejít SSD,těžko říct.Z Tvého popisu je minimum informací a já jsem skálopevně přesvědčen,že to přes forum nevyřešíš.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 03.4.2009, 19:46
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: šedá obrazovka s nabídkou F2 nebo TAB ?? nefunguje eee :(
Já taky jednou EEE zapnul a nenaběhl Win, ale po restartu a dodnes zase pohoda... Asi se to nějak třeplo a disk měl slabší kontakt či co... To co jsi dělala je každopádně správně, jen si tam nezadala cestu k obnovovacímu imagi... *46*

_________________
* EEE PC 901 Green


pát 03.4.2009, 20:59
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: šedá obrazovka s nabídkou F2 nebo TAB ?? nefunguje eee :(
dobre dekuji za rady :) a je mozno nekde zjistit jak ma byt "ta modra obrazovka" v jednotlivych kolonkach nastavena? nebo radsi ne a spechat za nejakym kamaradem? :)


pát 03.4.2009, 22:01
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: šedá obrazovka s nabídkou F2 nebo TAB ?? nefunguje eee :(
Nebo zkus napsat odkud jsi, určitě ti někdo pomůže. např. pokud máš cestu kolem Brna, tak napiš, mrknu na to.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pát 03.4.2009, 23:00
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: šedá obrazovka s nabídkou F2 nebo TAB ?? nefunguje eee :(
Spěchat za kamarádem.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 04.4.2009, 11:45
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: šedá obrazovka s nabídkou F2 nebo TAB ?? nefunguje eee :(
tak kamarad konstatoval ze se na ten harddisk ani nemuze dostat a ze odesel cely disk :( ach jo, takze reklamace :( jdu na to, bude to zajimave, jeste jsem to nedelala


pon 06.4.2009, 9:57
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu