Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 schánim někoho kdo se nebojí s pájkou :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 20.1.2017, 9:46



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 schánim někoho kdo se nebojí s pájkou 
Autor Zpráva

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek schánim někoho kdo se nebojí s pájkou
Přemejšlel jsem, že když už mam na svym prckovy Visty, že bych využil technologie Windows ReadyBoost. Máte stím někdo něco ??? a pokud by se to ověřilo jako funkční potřeboval bych někoho kdo by mi naletoval flash disk dovnitř aby mi furt netrčel ven co Vy na to stálo by to za to nebo je to blbost ??? :) :)


pát 24.7.2009, 19:01
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: schánim někoho kdo se nebojí s pájkou
To podstatné jsi sem nenapsal.A sice kolik máš v prckovi (také nevíme v jakém) operační paměti.Na téma readyboost bylo popsáno mnoho stránek internetu.Zkus trochu hledat.Ale v kostce.Pro tuto funkci musíš použít rychlou,ale opravdu VELMI RYCHLOU flashku.A ty nebývají z nejlevnějších.I v této situaci ale tato funkce nic výrazného nepřináší.Mám to za sebou.Mnohem účinnější je koupit 2GB modul RAM.Pak Vista šlape jak fík.
Každopádně,proč to sám nevyzkoušíš? Vraz flashku do USB portu a pozoruj,co ti to přinese.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 25.7.2009, 10:09
Profil

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: schánim někoho kdo se nebojí s pájkou
Uvedu všechno na pravou míru mam ASUS EEE1000H 2GB ram a 500GB harddisk. Flash disk s funkcí ReadyBoost mam a o tom co to má dělat jsem si přečetl spousty članku viva la GOOGLE. Flash disk jsem tam vrazil a teďka nastává ta otázka udělalo to něco ??? To právě nevim jsem Kuchař a proto se ptám uděla to něco mě připadá, že né !!! Ale třeba to dělá něco na pozadí co nevidim ..... :) a díky za reakci petrulin1 :)


sob 25.7.2009, 16:47
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: schánim někoho kdo se nebojí s pájkou
Píšeš,žes přečetl spousty článků.Asi jsi ale myslel u čtení na něco jiného.ReadyBoost je funkce,která doplňuje operační paměť,pokud se jí nedostává.Pokud je oper. paměti málo,tak systém odkládá to,co uzná za vhodné na pevný disk-swap.Máš-li tam tu flashku,tak to neukládá na pevný disk,ale na tu flashku.A pak to z ní zase načítá.To se děje na pozadí.Tady ovšem přichází na řadu ta RYCHLOST té flashky,která by měla být min. stejná,než rychlost pevného disku,který máš v PC.Jinak nemá tuto funkci smysl využívat.Takže taková flashka stojí opravdu poměrně hodně peněz.
Máš-li v ntb 2GB RAMky,tak bych se s tím moc netrápil.Osobně mám 2GB modul s časováním CL4,oproti běžnému CL5,mám úplně vypnut stránkovací soubor,systém je velmi svižný a chvilek,kdy mi vypíše,že má málo RAM je fakt málo.I tak mu pořád ještě zbývá nějakých 400MB.
A to,že na té flashce je napsáno ReadyBoost,ještě neznamená,že je k tomu vhodná.Ideální je změřit si přenosové rychlosti disku a té flashky a uděláš si obrázek sám.Např. programem CrystalDiskMark.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 25.7.2009, 18:10
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: schánim někoho kdo se nebojí s pájkou
Ak mas 1000H s 2GB RAM a 500GB diskom, tak nema vyznam o ReadyBoost uvazovat. Na tom stroji uz nie je co riesit, jedine skusit nejake SW optimalizacie XP, o tom na fore uz bolo pisane viackrat.

...optimalizacie Visty... som chcel napisat, na fore to bolo hlavne o XP, ale aj na Vistu nieco najdes. Ja som vypinal hlavne bocny panel, indexaciu na disku a funkciu System restore. Oplati sa vypnut aj Aero. Dobre je mat aj posledne verzie ovladacov, najdes napr. na www.asustreiber.de alebo na downloads.k0k0.de/index.php?dir=EeePC%2F


Naposledy upravil Admin dne pon 27.7.2009, 12:40, celkově upraveno 1

Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky!



ned 26.7.2009, 21:10
Profil

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: schánim někoho kdo se nebojí s pájkou
Ja teda nevim, mam jen 1GB ram a používám tuto funkci s flashkou VoyagerGT a rekl bych ze zrychleni je celkem poznat,mozna je to jen subjektivni nechci nic tvrdit.....Jo a pouzivam to na WIN 7


čtv 20.8.2009, 12:27
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu