Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Rozliseni 640x480 bez hw. RGB "loopbacku" ? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.1.2017, 17:12



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Rozliseni 640x480 bez hw. RGB "loopbacku" ? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 80
Příspěvek Rozliseni 640x480 bez hw. RGB "loopbacku" ?
Mam EEE zhruba od konce ledna nebo nejak tak, a v dane dobe neslo vyresit problem aby slo na LCD rozliseni napr. 640x480 (pro hry) pokud nebyl pripojen externi monitor jinak nez za pomoci simulace jeho pripojeni - hardwarovym RGB "loopbackem". Je mozne ze dnes uz jsou k sehnani ovladace ktere to umi i bez nej, ale jsa liny hledat a googlit ptam se tady - vite nekdo o necem, mate overeno ze to jde jednoduse a bez nejakeho extra drbani se s tim?

Predem diky za info ;)


úte 27.5.2008, 14:31
Profil ICQ

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Rozliseni 640x480 bez hw. RGB "loopbacku" ?
A co AsTray Plus? loopback sem ani nezkoušel s Astrayem mi 640x480 jede v poho akorat se mi neroztahne.. tzn.zustanou dva okraje po bocich.Mi to nevadí a jsem spokojeny.. starych her se da stahnout hafo (pro znalce azbuky *1*--old-games.ru) a např. Darkstone (neco jak dungeon siege)šlape pravě jen v 640x480 (moje nynější oddechovka)ovladače mam základní orig.asus .Bios sem si dal 703 ale šlo mi to i na 403.Než jsem měl AsTray zkoušel sem ruzné gr.ovladače ale s velkymi problémy.. *10* ted žadný nemam *40*


úte 27.5.2008, 15:30
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 50
Bydliště: Bonn
Příspěvek Re: Rozliseni 640x480 bez hw. RGB "loopbacku" ?
Jj ... nejnovejsi verze AsTray Plus 1.3.7 zvlada prepinani rozliseni na vybornou. Blizsi info tady.
Jen se divim, ze me to 640x480 roztahne a nekomu ne. Nejspis rozdilny drivery (sam ted nevim, jaky vlastne mam nainstalovany).

_________________
Asus EEE 4G Black, 1GB RAM, 8GB SDHC
#! Cruncheee (CrunchBang Linux for EEE)


úte 27.5.2008, 22:12
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 80
Příspěvek Re: Rozliseni 640x480 bez hw. RGB "loopbacku" ?
Diky, vynikajici utilitka - neznal jsem :oops: Funguje vse jak ma


stř 28.5.2008, 20:28
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Rozliseni 640x480 bez hw. RGB "loopbacku" ?
Nekde se tady o tom HW RGB LB psalo, ale nemuzu to najit. Chci ted provozovat jeden pocitac bez monitoru a samozrejme blbne botoovani kvuli odpojenemu monitoru. Muzete me nekdo nasmerovat, jak vyrobit ten loopback? Diky.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 29.5.2008, 11:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 80
Příspěvek Re: Rozliseni 640x480 bez hw. RGB "loopbacku" ?
no, muzu neb jsem si ho sam patlal *6*

Jde jen o to koupit 15-pin 3-radej "canon" VGA konektor/samce, a tam co jsou RGB signaly (pin 1,2,3 tusim) je uzemnit pres 75 ohmove odpory (o radu niz - 6,7,8?)

Obrázek


čtv 29.5.2008, 14:13
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Rozliseni 640x480 bez hw. RGB "loopbacku" ?
S474N píše:
Nekde se tady o tom HW RGB LB psalo, ale nemuzu to najit. Chci ted provozovat jeden pocitac bez monitoru a samozrejme blbne botoovani kvuli odpojenemu monitoru. Muzete me nekdo nasmerovat, jak vyrobit ten loopback? Diky.

taky moznost pripojit monitor a pak odpojit :D

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


sob 31.5.2008, 0:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Rozliseni 640x480 bez hw. RGB "loopbacku" ?
Damianus: jelikoz se bude jednat o server, tak je to nesmyslne reseni. Nehlede na dalsi fakt, ze jelikoz mam doma vyhradne notebooky, tak nevim co bych tam pripojoval.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


sob 31.5.2008, 23:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu