Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 ROOT , ADVANCE/EASI MOD :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 4:29



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 ROOT , ADVANCE/EASI MOD 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: ROOT , ADVANCE/EASI MOD
Pokud se dobre pamatuji, tak pri prvnim spusteni EEE se zadava heslo pro SU.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


sob 05.4.2008, 21:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: ROOT , ADVANCE/EASI MOD
Presne tak, heslo pro roota je stejne jako to pro uzivatele, tj. to ktere se zadava pri prvnim spusteni.
Cili ho doporucuji hned zmenit -> passwd


ned 06.4.2008, 9:54
Profil

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: ROOT , ADVANCE/EASI MOD
Jo dik vsem , jinak co se tyce toho hesla pri prvnim spusteni tak tam se me to na roota urcite neptalo . Ted jsem si nastavil sudo passwd , jinak sem se taky pouzival sudo mc .

no ja skousel zadavt to co sem dal pri prvnim spusteni , napsal jsem su , pak heslo a nevzalo mi ho to , az ted kdyz sem si ho zmenil pomoci sudo passwd


ned 06.4.2008, 21:57
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 47
Příspěvek Re: ROOT , ADVANCE/EASI MOD
mara: takze problem vyresen?

/necitujte příspěvky, které předcházejí ten co píšete.

_________________
My shoes are too tight, but it doesn't matter, because I have forgotten how to dance.


pon 07.4.2008, 22:16
Profil

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: ROOT , ADVANCE/EASI MOD
Ano , vyresen . Jen me zarazilo to ze mi to heslo nefungovalo , kdyz sem po nekolika dnech daval F9 a pak restore to default , tak pak uz mi to heslo co jsem zadal slo .


pon 14.4.2008, 23:42
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu