Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Reinstalace Win-XP z podpurneho DVD :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 22:21



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Reinstalace Win-XP z podpurneho DVD 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Reinstalace Win-XP z podpurneho DVD
Chtěl bych se optat, mam Asus EEE 1000H, disk rozděleny na dva oddily. Potřebuji přeinstalovat XPčka, ale zachovat data na oddílu kde neni nainstalovanej system.
Když budu reinstalovat z podpůrného DVD (přes ext. mechaniku), je tam někde volba NEnaformátovat disk? Resp opravdu jen přeinstalovat Winy a data zachovat.

Díky moc


čtv 11.6.2009, 0:01
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Reinstalace Win-XP z podpurneho DVD
Bohužel to není instalační DVD windows, ale image disku, takže disk se obnoví do továrního nastavení = o data přijdeš.

Jedině si sehnat klasickou instalačku widlí a zadat do nich SN ze štítku naspodu.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 11.6.2009, 6:51
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Reinstalace Win-XP z podpurneho DVD
Nevim jak konkrétně u Norton Ghosta, ale neni to blbost? Jestli byl disk napartitionovaný už z výroby, relaodne se jen ten systémovej snad...

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 11.6.2009, 14:39
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Reinstalace Win-XP z podpurneho DVD
Já bych na to ale nespoléhal.... Ale teoreticky by to tak mělo proběhnout.Radši ale data z druhého oddílu někam zazálohovat.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 11.6.2009, 16:50
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Reinstalace Win-XP z podpurneho DVD
Mroj píše:
Nevim jak konkrétně u Norton Ghosta, ale neni to blbost? Jestli byl disk napartitionovaný už z výroby, relaodne se jen ten systémovej snad...

Ne obnoví se to přesně tak jak to bylo. oba disky. Několikrát jsem to už dělal u svých netbooků, které jsem postupně prodával. (901, 1000HD, 1000H)

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 11.6.2009, 21:53
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Reinstalace Win-XP z podpurneho DVD
Aha, tak to je potom z marketingového hlediska zejména pro servisáky dost ulehčená práce, zatímco pro uživatele zbytečnej vopruz a nelogičnost...

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 11.6.2009, 22:51
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu