Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Puppeee linux :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 26.5.2017, 18:45



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Puppeee linux 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Puppeee linux
Puppy linux upraveny specialne pro EEE s nazvem Puppeee. Jeho hlavni vyhodou je, ze na SSD disku zabere pouze 139 MB (Xandros potrebuje cca 570 MB).

Uz jste to nekdo zkouseli?

:arrow: http://www.linux.com/feature/131070

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 13.4.2008, 17:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 45
Bydliště: Havířov
Příspěvek Re: Puppeee linux
Kdo alespon trosku vladne anglictinou, tak vrele doporucuji !!!

_________________
Je to opravdu skutečnost co tu prožíváme ???...METRIX JE VŠUDE...


pon 08.12.2008, 22:54
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: Puppeee linux
Tady je video z YouTube http://www.youtube.com/watch?v=SmdF5XCpQc4
Funguje i na WinXP EEE ;-)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


stř 10.12.2008, 23:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Puppeee linux
Je to hezké, jde to spouštět ze všeho, zkousnul bych i anglickou klávesnici - jen mě u toho nejde wi-fi, což bych u verze specielně pro eee nepředpokládal.
Pro upřesnění: klávesami Fn+F2 jde zapínat a vypínat, ale nikde to nelze nastavit a není to funkční.
Rozchodil to někdo?


čtv 11.12.2008, 0:26
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: Puppeee linux
Trochu jsem si zagooglil a... tuším, že to řeší třeba tenhle odkaz http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=31214 - kde je jakýsi patch
Pak zkus prozkoumat třeba tohle http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=22177, apod.
...dotaz do Google např. "wifi on pupeee" ;-)

A na této stránce http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=25896 jsou velmi hezké screenshoty...

Česká klávesnice na Puppy by neměl být problém.

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


čtv 11.12.2008, 18:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu