Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Problém se Super Hybrid |Enginem :-( :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 18:53



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Problém se Super Hybrid |Enginem :-( 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2010
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: Problém se Super Hybrid |Enginem :-(
To satyres: Tak mi s tím nahraj verzi 0904 u které je výslovně napsané "BIOS Version 0904
1. Fix the power button doesn't work in certain situation.
2. Fix Creshfree(Alt+F2) will cause system hanging"
http://support.asus.com/download/downlo ... pe=3&os=17

Zeptám se blbě. Rozbalil jsi to před přejmenováním? Nebo zkus jinou flashku nebo jí naformátovat na jiné formátování.

Jinak prej mi pošlou nějakou utilitu na opravu SHE, tak to jsem zvědavej. Zatím to za 4hod nedokázali a to jsem jim znovu volal.


pát 15.10.2010, 11:53
Profil

Registrován: 10/2010
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: Problém se Super Hybrid |Enginem :-(
Takže 3x jsem tam volal a napotřetí dal jiný mail tak to konečně došlo. (Že by 3lidi vyhodnotili godlux jako godluks?). Každopádně mi ten mamlas poslal to o čem jsem mu říkal že už jsem zkoušel. Někomu asi nedojde, že když mu řeknete "Mám nainstalovaný nový BIOS, ATK ovládače a SHE" tak vám pošle "Stahněte si Advanced Configuration ans Power Interface Drive zde:
http://www.asus.cz/product.aspx?P_ID=wx ... ifications
Záložka ATK
A také si stáhnět Super Hybrid Engine Utility ten e v záložce Utilities." A samozřejmě to nepomohlo ani po tom co jsem starý odstranil a nahrál "nový".


pát 15.10.2010, 15:31
Profil

Registrován: 09/2010
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Problém se Super Hybrid |Enginem :-(
Jasně, rozbalil jsem to. Zkusil jinou flashku, formát FAT, FAT32, druhý USB port, load defaults BIOS a pořád to samé. Teď se zase blbě zeptám já. U toho 1001PX.ROM je to .ROM typ souboru, že jo. To už nepatří k názvu. Jinak bych měl na flashce 1001PX.ROM.ROM
Vypadá to, že technici od ASUSu neposlouchají co jim kdo říká a jedou podle papíru bod za bodem. Připomínají mi hlášku ze seriálu Partička IT - " A zkusili jste to vypnout a zapnout ?" :-).


pát 15.10.2010, 18:32
Profil

Registrován: 10/2010
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: Problém se Super Hybrid |Enginem :-(
jj nesmrtelná to hláška :) Já mám flashku Corsaira mini (je docela pomalá podle http://www.czechcomputer.cz/view_user_l ... 2383942061 nevim jestli to má vliv) s FAT32, šlo mi to nainstalovat z obou USB. Na flashce mám jen toto http://www.edisk.cz/stahni/77630/1001PX.ROM_512KB.html Jo ROM je typ.


pát 15.10.2010, 21:28
Profil

Registrován: 09/2010
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Problém se Super Hybrid |Enginem :-(
Tak jsem se konečně dostal k dalšímu pokusu. Dík za pomoc. Ten soubor jsem měl naprosto totožný. Napadla mě ale jiná věc proč to možná nešlo. Já přehrátí BIOSu zkoušel jen na akumulátor. Jestli tam není nějaká blokáda, že musí být zapojena i síť, aby při přehrávání nedošlo k vybití akumulátoru. Tím chci říct, že to myslím byla jediná změna, kterou jsem udělal. Poté již mnou přejmenovaný soubor byl detekován. Tvůj soubor jsem měl připraven na jiné flashce pro případný druhý pokus.
Nicméně se vyskytl jiný problém. Jak už jsem naznačil, oznámilo mi to, že soubor byl nalezen a pak se objevilo "Reading file 1001PX_" no a to jsem tam nechal trčet přesně hodinu, pak jsem to nevydržel a PC vypnul. Naštěstí se s BIOSem nic nestalo (zůstal starý) a systém najel. Dost jsem si oddechl. Tak nevím, co mám zase špatně a jestli zase třeba někde není BIOS chráněn proti přepsání. Jak dlouho trvá ten flash BIOSu?
Pomalu ale začínám ztrácet odvahu přehrávat BIOS :-).


ned 17.10.2010, 10:46
Profil

Registrován: 10/2010
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: Problém se Super Hybrid |Enginem :-(
10-15min dýl ne. Zkus zavolat do asusu s tímhle už zkušenosti nemám protože mi to jde.

Co jsem zjistil novýho je, že po stáhnutí a nainstalování ACPI ovladačů mám v nb pořád ty starý (Správce zařízení->Baterie-> Microsoft ACPI->dvojklik->záložka Ovladač) tj. v.5.1 namísto 6.1 o který jsem si myslel že jsem nainstaloval. Nefunguje to ani když je odinstaluju a nainstaluju nový. Skoro to vypadá že na asus stránkách změnili jen číslo verze a program nechali stejný (ono ani nejde ověřit jaká to je verze).

Každopádně mě už přestává bavit si s tím hrát, takže v pátek jede do servisu.


pon 18.10.2010, 15:42
Profil

Registrován: 09/2010
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Problém se Super Hybrid |Enginem :-(
S těmi ACPI ovladači je to podivné. Já zjistil toto. Verzi ovladače ve správci zařízení mám stejnou i po přeinstalaci jako ty (5.1). Chtěl jsem je tedy odebrat přes Ovládací panel (Přidat nebo odebrat programy), tam jsem je našel, ale nejprve jsem ještě kliknul na "Klepnutím zde zobrazíte informace o podpoře". No a poté vyjelo okno s informací o verzi ovladačů, která je 6.1
Tak nevím, jak to s těmi ACPI ovladači je.


stř 20.10.2010, 11:22
Profil

Registrován: 09/2010
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Problém se Super Hybrid |Enginem :-(
On systém asi pracuje s Microsoft ACPI, namísto námi nainstalovanými Asus ACPI.


stř 20.10.2010, 11:30
Profil

Registrován: 10/2010
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: Problém se Super Hybrid |Enginem :-(
V pátek jsem posílal nb do servisu. Bylo to firmou DPD ( http://fiser.blog.idnes.cz/c/159824/Ma-prace-u-DPD.html doporučuju přečíst! ), tak jsem k originálnímu balení ještě přidal bublikovou folii a na nejužším místě tlustý karton. Napsal jsem RMA číslo na krabici a i když jsem blbec a už jsem tam nenapsal adresu odesílatele a příjemce dneska to došlo. Zajímavý, že nepotřebujou ani záručák, podle serial number si zjistí stáří nb (takže nutnej jen když dobíhá záruka). Tak teď čekám co s tím budou dělat a jak jim to bude dlouho trvat. Docela se ta banálně vypadající závada zvrhla.


pon 25.10.2010, 17:08
Profil

Registrován: 09/2010
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Problém se Super Hybrid |Enginem :-(
Nezapomeň dát vědět, jak to dopadlo až to dopadne.
Dík


pát 29.10.2010, 17:10
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu