Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Problem se siti (wifi-lan) :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.10.2017, 5:33



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Problem se siti (wifi-lan) 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 5
Příspěvek Problem se siti (wifi-lan)
Caute,prohlizel jsem tu forum a nic kmemu tematu jsem nansel tak zakladam tohle vlakno,sry jestli uz to tu je..

Mam takovej problem, koupil jsem si 9stovku resp. 904 studen s xp,80gb hdd a 1gb ram.vsechno bezi v pohode,ale kdyz zapnu wifi nebo se pripojim kabelem,tak mi naky sscvhost nebo taknejak vyuziva 98% vykonu prociku.
Coz se mi nezda..Ale je take mozne ze mi jen potvrdite teorii o tom, ze to je na eeecko moc velky zaber a ze vykon je adekvatni..ale doufam ze mi spis reknete ze staci si stahnou neco noveho a uz to pojede :) diky za odpovedi a napady


čtv 23.10.2008, 23:10
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Problem se siti (wifi-lan)
Nu tak tohle teda NEPOTVRDIM!!! 904 neznam, ale je to normalni PC a tak z podstaty veci MUSI makat jak strela. Mas tam nejaky antivir? Uz jsi byl pripojeny na net bez antiviru? tohle chovani napovida o dost velkem problemu, obvykle je zpusobeny bud virem nebo nejakym svinstvem nalezlym z netu. Pripadne to taky byvaji nastrelene wokenice, ale to az naposled. Bud stahni a nainstaluj antivir, projed to, obstarej si nejaky vyhanec na spyware, vsechno proscanuj. kdyz to i pak bude zlobit, tak reinstal wokenic a hned antivir jeste pred nastavenim site a pripojenim (dle statistik vydrzi nechraneny a holy pocitac na netu pouze tri minuty a ma v sobe hned nejake svinstvo).

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pát 24.10.2008, 7:50
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: Problem se siti (wifi-lan)
je to urcite nejaky trojan nebo neco takoveho..vetsina se skryva za scvhost.exe

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


ned 26.10.2008, 20:10
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Problem se siti (wifi-lan)
Kuci diky moc za snahu,ale jste ouplne mimo :twisted: vite co to bylo ?Automaticke aktualizace,to jsem fakt nezral :)


pon 27.10.2008, 12:11
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Problem se siti (wifi-lan)
Moment! To jako ze to chmoustalo aktualizace a tim padem bylo tak vytizeny?? No to mne podrz koste, ze teda mam na mazlikovi aktualizace vsechny, ale ze by to pri stahovani a instalaci nejak zatezovalo toho si nejsem vedom. At si to na pozadi dela co chce, normalne se na tom da pracovat. To je nejaky divoky.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pon 27.10.2008, 14:48
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Problem se siti (wifi-lan)
Ja vcera instaloval 901 a muzu potvrdit, ze aktualizace to zpomali tak, ze se s tim neda vubec nic delat - dioda disku jenom sviti a nic. Nechal jsem to odstat, nainstaloval a ted sviha taky jako z praku.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 27.10.2008, 15:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: Problem se siti (wifi-lan)
tak to mate asi neco spatne vy..normalne stahuju na pozadi aktualizace a i je instaluju a pritom brouzdam a i si poustim videa a normalne maka..takze chyba bude jinde panove

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


pon 27.10.2008, 15:31
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Problem se siti (wifi-lan)
GanjaNIN: ano, taky bezne to delam stejne jako ty, nicmene vcera jsem tam hodil naprosto cisty wokna a tohle me to udelalo.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 27.10.2008, 15:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Problem se siti (wifi-lan)
Včera byl uvolněn hotfix, který napravoval obrovskou bezp. díru ve windows. Byl docela rozsáhlý.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pon 27.10.2008, 15:42
Profil ICQ

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: Problem se siti (wifi-lan)
satyres: já znam ny widlích jen jednu opravdouvou velkou chybu :lol: :lol:


pon 27.10.2008, 16:03
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu