Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 problém s WIFI :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.10.2017, 13:58



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 problém s WIFI 
Autor Zpráva

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek problém s WIFI
Používám ASUS 1000H a doma zřizuji Wifi síť. Mám problém! *12* EEEčko se mi připojí k routru(TP-LINK),nastavím ho,hlásí připojení a vynikající signál.Jenže problém je v tom,že se nemůžu pripojit k netu.IP mám nastavenou dinamickou,postupoval sem podle návodu. Sem vtomhle tak trochu lama,a rád se poučím.Poradí mi tady někdo?PLS


pát 08.5.2009, 16:36
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 48
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: problém s WIFI
Taky se v tom moc nevyznám, ale zkusím poradit!

Ten internet máš připojený přímo na router nebo na počítač? Pokud na počítač, a z počítače do routeru, tak musíš na tom PC kde je net nastavit v Ovládacích panelech, Sítová připojení a Nastavit Síť pro domácnost! tam nastavíš že internet je připojen k tomuto počítači a ostatní se připojují k netu pomocí tohohle PC.

Pokud ale je internet připojen přímo na router tak bohužel netuším. :(

_________________
Éčko 1000h, 2GB ram, Black edition


pát 08.5.2009, 20:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: problém s WIFI
A mas tam i jiny pocitac, ktery jiz na internetu jede? Jedna se o kabelove pripojeni? Pokud ano, resetoval si kabelovy modem?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pát 08.5.2009, 21:12
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: problém s WIFI
Asi nebude donastavenej router, resp. aby net z WAN směroval taky na WiFi.

_________________
* EEE PC 901 Green


sob 09.5.2009, 1:07
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: problém s WIFI
Routr mám připojený rovnou na kabel,bez jiného počítače. Mám za to že je zrada v nastavení. Máte někdo zkušenodti s rotrem TP-LINK TL -WR543G? Zkoušel sem sesouhlasit MAC adresu,ale i po restertu zůstavá každá jiná. Stupeň mojí lamovitosti se zvětšuje,bojím se zapnout i kalkulačku *3*


sob 09.5.2009, 13:30
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: problém s WIFI
Router se nenastavuje zkusmo, ale podle pokynu poskytovatele pripojeni (dale jen ISP) a se znalosti toho, co delam. Text "Zkoušel sem sesouhlasit MAC adresu" vypovida o tom, ze vubec netusis, co delas. Takze momentalne nemuzu poradit vic, nez nastudovat navod od routeru. Pokud nevis, co presne konkretni volba dela, snaz se to najit na netu a nastudovat alespon tak, abys vedel, ze se te dana volba netyka a nemas na ni sahat.

Mimochodem, klonovani MAC adresy se dela jen tehdy, jestlize ISP vyzaduje pripojeni jedineho zarizeni a registruje si jeho MAC adresu. Treba mas pripojene stolni PC a jeho MAC adrsu si ISP ulozi, abys nemohl pripojit jiny pocitac. No tak pripojis router, naklonujes MAC adresu. Potom ten router zvenci (z pohledu ISP) vypada porad jako to puvodni stolni PC. No a ty si na druhe strane routeru pripojis kolik pocitacu chces. Tohle se dneska ale pouziva opravdu vyjimecne a navic bys to vedel.


sob 09.5.2009, 14:47
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: problém s WIFI
Moje zkušenost je taková, že když je připojení funkční a nejde net, je tam obvykle někde kolize IP adres.
Jak píše peca007 "se učit, se učit, se učit" :)
Doporučuji v routeru mít nastavení od poskytovatele, zapnutý nat, ve vlastní síti pracovat v rozsahu 192.168.x.xx, zapnuté DHCP ..... a mělo by to fungovat.


sob 09.5.2009, 17:21
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: problém s WIFI
Já mam TP-LINK TL -WR542G a bez problému. Jakého máš providera? Má statickou nebo dynamickou ip? V Routerech se vyznám tak ti snad pomužu.

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


čtv 28.5.2009, 14:08
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: problém s WIFI
čauec :)

pač je tady témat s problémem s Wifi nespočet, nebudu zakládat nový a zkusím se zeptat zde.

Mám EEE 901 a doma wifi router TP-LINK. Vše šlape na jedničku, ovšem u otce na baráku kde má wifi router OvisLink nastal problém kterej jsem zatím nedokázal rozklousknout :( Síť ečko normálně najde s plným signálem a sviti u ní zameček....je tam heslo (WPA2)..ovšem když kliknu na síť nevyskočí jako obvykle tabulka s žádostí o vložení klíče, ale vyhodí to chybu,že síť je již zjevně mimo dosah a mám to zkusit znovu. (blbost jsem od toho routeru 3m v jedné místnosti.).

V této wifi síti jsem zkusil další 4 počítače a všechny se bez problému připojili :-O Jen ečko má problém.. :( ale přitom doma se mi do mojí siti přes wifi router TP-LINK s klidem připojí..tak už nevím :(

děkuji za každou radu :)


úte 02.2.2010, 21:16
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: problém s WIFI
Měl jsem podobný problém, chtěl jsem ušetřit a místo Cisco(LINKSYS) jsem si koupil TP-LINK. No a problém byl v routru, teď mám Cisco(za litr) a plná spokojenost :D Mě TP-LINK nešel nastavit, pak jsem ho nakrmil static ip, no a rozběhlo se to. No jo jenomže to bylo jen na oko;íčko nenašlo wifinu(íčko 1000H) no a kompl taky ne. Skus to s jiným nb, nebo reklamuj TP-LINKa :)


čtv 04.2.2010, 0:09
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu