Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Problém s Wi-fi :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 17:30



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Problém s Wi-fi 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 2
Příspěvek Problém s Wi-fi
Zdarec , mám takovej problém s připojením k netu přes wifi k noteboku. Sdílím internet na PC(XP) a když zapnu Asus 701 (XP) tak všechno funguje aji net,ale když vypnu asus a treba klidne pak ho hned zas zapnu , tak mi ten net nefunguje az kdyz restartuji normalni PC tak pak to zas naskoci. Uz nevim , kde je chyba.Dik za odpoved *29* *36*


pon 26.1.2009, 10:40
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Problém s Wi-fi
MLynarCZE: problem bude evidentne na strane toho PC, pres ktery to routujes. Osobne doporucuji nesetrit a koupit si primo WiFi router.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 26.1.2009, 10:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Problém s Wi-fi
já se v tom nějak nevyznám, píšeš to nějak "šalamounský". :-)
Patrně používáš dva počítače (PC+Eee)? Kde máš připojenou wifinu? Wifinu máš externí, nebo v PC? A jakou? Jakým způsobem to máš nasdílené? Které zařízení zapneš první, popř. v jakém pořadí? Kde ti nejde net? Atd...

_________________
Eee PC 1000H


pon 26.1.2009, 22:17
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 31
Příspěvek Re: Problém s Wi-fi
Mam podobny problem *12* . PC a EEE propojene pres kabel a staci aby EEEcko preslo do SPANKU a musim restartovat hlavni pocitac, jinak net na EEEcku nejde. Navic, a to fakt nevim proc, mi to z PC dava do EEE pevnou IP a nez se pripojim k nejakymu HotSpotu, musim vsechny nastaveni vymazat. Jestli najdes nejaky reseni, tak ho sem napis. Myslim, ze to pomuze vic lidem.

_________________
Welcome to CRUEL world.
ASUS EEE 1000H XP


úte 27.1.2009, 10:34
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Problém s Wi-fi
Jak rikas mam PC + Eee , wifi je v pci-e tady tahle presneji http://www.softcom.cz/produkt/edimax-wi ... m/?flist=1 , v PC mam pripojeny normalne net pres modem (ADSL) a mam dane aby byl sdileny pro ostatni uzivatele, kde mam vytvorenou aji wifi sit. Zapnu normalni PC a kdyz jdu treba k televizi tak si beru Eee.Kdyz Eee poprve spustim tak se pripoji normalne pres wifi a funguje internet.Ale jakmile Eee vypnu nebo restartuji , tak se sice pripoji do site wifi , ale najednou nefunguje net.Az kdyz restartuji PC tak se Eee znovu pripoji a net opet funguje.Doufam ,ze sem to napsal lepe nez predtim :D :) .Resil sem to wifi , jelikoz sem nemel dostatecne financi a celkem sem na to spechal.Ted si taky rikam , ze sem si mel radsi koupit router. :o :(


úte 27.1.2009, 15:26
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu