Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 problém s w7 aneb co s tím?? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 05.12.2016, 14:34



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 problém s w7 aneb co s tím?? 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 27
Příspěvek problém s w7 aneb co s tím??
Mám takový zvláštní problém... vlastním eee 1201N s předinstalovanými win7. Spousta programů nebo her mi na tom odmítá chodit. Win aplikace k zprovoznění kompatibility moc nefunguje.. máte nějaké tipy co s tím?? Docela mě to irituje.

_________________
Nikdy nikomu neříkej že něco nejde. Vždycky se totiž najde nějakej blb co to neví a udělá to.


stř 03.2.2010, 12:42
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: problém s w7 aneb co s tím??
A jake programy napriklad?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 03.2.2010, 13:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: problém s w7 aneb co s tím??
Hlavně jde o hry..... například fallout 2...po nainstalování to má totálně rozhozené barvy. Další příklad:program MM0310.. takovej ten prográmek který ti ukazuje spotřebu ve wattech,frekvenci, teploty... taky jsem ho nerozjel...

_________________
Nikdy nikomu neříkej že něco nejde. Vždycky se totiž najde nějakej blb co to neví a udělá to.


stř 03.2.2010, 13:26
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 5
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: problém s w7 aneb co s tím??
Zdravím. Co se týče fallouta, tak toho zřejmě pod 7 nerozjedeš. Zkoušel jsem i jiné staré hry a měl jsem ten samý problém. Buď se vůbec nespustily, nebo se špatně zobrazovaly. Co se týče programu, jeho poslední verze je pro OS WinXP, takže nemusí být ve Win7 kompatibilní.


stř 03.2.2010, 17:22
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 31
Příspěvek Re: problém s w7 aneb co s tím??
Stahni a nainstaluj WindowsXPmode.

_________________
Welcome to CRUEL world.
ASUS EEE 1000H XP


stř 03.2.2010, 21:14
Profil

Registrován: 06/2010
Příspěvky: 7
Příspěvek uživatelský účet
Ahoj,
nevím kde se zeptat (nemohu vložit nové téma :( )
Koupila jsem si ASUS EEE Tablet PC T101 bílý/ I-Atom N450/ dotykový 10" LED 1024x600/ 2GB/ 320GB/ WF/ BT/ CAM/ WIN 7 HP, zapnula a prošla všemi kroky a když jsem chtěla instalovat program, napsalo mi to, že chce heslo, ale já žádné nemám a hlavně nebylo tam místo, kam napsat heslo. Zjistila jsem, že můj účet (jediný uživatelský účet v počítači) není veden jako správce, ale jako standardní účet. :( Jak mám změnit typ, nebo co s tím? :( Omlouvám, se že to vkládám sem, ale už si začínám zooufat. Děkuju za odpovědi Katka


čtv 03.6.2010, 18:48
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: problém s w7 aneb co s tím??
Přesně toto se stalo i mě a docela dlouho jsem koumal, než jsem to vyřešil. :D

Takže. Musíš jít do nouzovýho režimu a přihlásit se jako Administrátor. Potom musíš jít do správce počítače - místní uživatelé a skupiny - uživatelé, pravým tlačítkem na název tvého uživatele => vlastnosti => karta Je členem a Přidat ... se do skupiny Administrators.

Nevím, nakolik jsi technický typ, jestli to chceš krok po kroku, nebo zda to takhle stačí...


čtv 03.6.2010, 19:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2010
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: problém s w7 aneb co s tím??
Jiri.Sko ... děkuju moc, už to funguje :D


čtv 03.6.2010, 22:24
Profil

Registrován: 05/2010
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: problém s w7 aneb co s tím??
Pod Win 7 na své 1201N se taktéž potýkám s Falloutem, jedničkou, ale předpokládám, že problém bude stejný jako u dvojky a jiných her z té doby. Nyní jsem ve fázy, kdy mi jde pomocí různých patchu dobře rozlišení a barvy. Jediný problém mám s blikáním (na chvilku se zesvětlí) obrazu, ke kterému dochází cca. každé tři sekundy. Hra je kvůli tomuto pod Win 7 stále nehratelná :-(.


pát 04.6.2010, 15:42
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu