Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Problem s Ram u 1000H :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28.5.2017, 14:21



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Problem s Ram u 1000H 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Problem s Ram u 1000H
Zdar koupil jsem si 2GB ram Kingston 200pin 800ghz kdyz to dam do notasu tak se normalne zapne ale je tam porad videt ram 0.99 GB a ne 2GB nevite co stim?a zda to vubec dava vykon 2gb? diky


úte 30.6.2009, 13:32
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: Problem s Ram u 1000H
reset biosu jsi udělal?

_________________
Asus EEE 1000H Black,2GB RAM,Win XP SP3


úte 30.6.2009, 14:58
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Problem s Ram u 1000H
Spoon píše:
Zdar koupil jsem si 2GB ram Kingston 200pin 800ghz kdyz to dam do notasu tak se normalne zapne ale je tam porad videt ram 0.99 GB a ne 2GB nevite co stim?a zda to vubec dava vykon 2gb? diky


Tak když to ukazuje 0,99 GB,tak to asi "výkon" 2GB nedává,že?Odpovím Ti otázkou.Proč sis koupil paměť 800MHz do základní desky,která umí 667 MHz? Tam bude asi ten problém,prostě si s tím modulem ten notebook nerozumí.To je celé.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 30.6.2009, 15:51
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Problem s Ram u 1000H
j sem zapomel reset biosu:) uz jsem to udelal a slape to:) fakt jen na 667? nestane se stim nic kdyz sem tam dal 800? muzu to jit kdyztak vymenit do alzy


úte 30.6.2009, 18:58
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: Problem s Ram u 1000H
nestane se nic, pojede to na 667,já mám asi ty stejný ramky

_________________
Asus EEE 1000H Black,2GB RAM,Win XP SP3


úte 30.6.2009, 20:17
Profil ICQ

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Problem s Ram u 1000H
Máte ještě někdo zkušenosti s touto RAM ? Uvažuju o její koupi ale mám N270, jehož FSB je pouze 533MHz.

_________________
ASUS Eee 1005HA-V White / Windows 7
MSI GX620


ned 01.11.2009, 21:15
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 37
Příspěvek Re: Problem s Ram u 1000H
Tak za prvé Mhz/Ghz
Za druhé 800 Mhz neni problém spíše se to hodí jelikož jsou stabilnější při OC, a cena oproti 667 Mhz je skoro stejná (jestli si stejnej magor jako já) a FSB 533 neznamená omezení RAMek, to tvoje deska zvládá taky 667Mhz


pát 06.11.2009, 0:12
Profil

Registrován: 02/2012
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Problem s Ram u 1000H
dobrý den jak provedu reset biosu? díky


ned 05.2.2012, 16:24
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Problem s Ram u 1000H
V BIOSu.Volba "load to default settings",nebo něco podobného.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 05.2.2012, 18:03
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu