Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
Problem s instalací XP z bootflush na 1001PXD,prosím o radu :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Problem s instalací XP z bootflush na 1001PXD,prosím o radu
Autor
Zpráva
marass99
Problem s instalací XP z bootflush na 1001PXD,prosím o radu
Ahoj všichni Asusáci,mám problem s instalací XP z bootovací flashky do 1001PXD.První část instalace proběhne úspěšně,v momentě,kdy se má začít instalovat část druhá,objeví se hláška " system Windows nejde spustit z důvodu poťíží s hardwarovou konfigurací počítačového disku.Ze zadaného spouštěcího disku nelze číst.Zkontrolujte spouštěcí cestu a hardware discu" .Prosím,jsem zoufalej poraďte,děkuji
úte 19.3.2013, 13:59
petrun
Re: Problem s instalací XP z bootflush na 1001PXD,prosím o r
To samé u mně na 1001P. Flešku mi to ani nenačetlo. Zkusil jsem použít externí mechaniku a instalace proběhla bez problémů. Vzalo to úplně čistou instalaci bez údajně nepostradatelného Asus crapware. Navíc systém bez tohoto softwarového odpadu opravdu citelně zrychlil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru