Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Problem s hrou :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 17.1.2017, 13:05



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Problem s hrou 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek Problem s hrou
Ahoj mam asus eee pc 701 a mám takový malý problem na youtube jsem videl video http://www.youtube.com/watch?v=_LTSxwiDLko
Need for speed Hot pursit mam nainstalovane a hlasí mi to chybu Unknow
problem initializing graphics.
Nevite co stím???,


ned 21.12.2008, 9:11
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Problem s hrou
graficka karta v ecku (myslim ze je jedno v jakym, pak uz zalezi na proceosru co propusti) nepodporuje Hardware Transform n Ligthning (HW T&L) ackoliv by to graf. karta zvladla.. ja osobne na 1000h pouzivam prrogramek 3d analyzer pres kterej nasimulujes t n l. a to tak ze programek pusti "falesny" signal hre ze vse je vporadku muze se dal hrat.
http://brich.org/zapisnik/t-n-l-3d-analyze-a-sladke-lzi zde to najdes
PS doufam ze sem problem spravne poppsal... pokud ne prosim opravte mne dekuji


pát 09.1.2009, 23:32
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: Problem s hrou
toto sem udelal ale hlasi mi to ze mi chybi dll files...


pon 23.3.2009, 17:01
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Problem s hrou
"dll" jsou nějaké knihovny,které nemáš.Napiš do vyhledávače na netu PŘESNĚ název té knihovny(knihoven) které to chce a stáhni si je.Občas se to stane.Já mám DirectX 10 a stejně po mě jakási starší hra nedávno chtěla buď nainstalovat DirectX 8,což jsem odmítl,ale následně mi chyběla jakási knihovna.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 23.3.2009, 17:50
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: Problem s hrou
rika to ze tomu chybi "main dlls image base"... tak nevim no...


pon 23.3.2009, 21:33
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu