Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Problém s Eee 901 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.1.2017, 12:06



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Problém s Eee 901 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 7
Bydliště: Vysočina
Příspěvek Problém s Eee 901
Zdravím přátelé,
jsem tu nový, tak snad jsem něco nepokazil. Jen potřebuji poradit. Mám asi měsíc a půl nově koupený bílý Eee 901..netbook nemá chybu, suprově se s ním pracuje i na klávesnici jsem si už zvykl. Nicméně jedna věc mě rozlobila. Měl jsem totiž už jeden ASUS a to F5R, nebudu to pitvat, ale řeknu je to, že tam byly během půl roku 4 různý reklamace, takže mi nakonec vrátili prachy. No řekl jsem si, že už nebudu kupovat drahý notebook, tak jsem si v elektroworldu koupil tohodle prcka v akci za 8.999,-
Problém byl v tom, že asi po 14 dnech při stisknutí nějaké klávesy ujel kurzor a většinou tak nešťastně, že zmáčkl na webovém prohlížeči tlačítko zpět, takže když jsem něco psal, smazalo se mi to. No problém nastal až předevčírem, kdy jsem notebook spustil a chtěl pracovat. Najednou už nešla pravá strana klávesnice, respektive šla, ale tvářila se jakobych měl neustále stisknuté Fn tlačítko. Takže jak jsou klávesy ý,á,í,é,u,i,o,p,j,k,l,m,atd. tak na nich jsou i modrá čísla, takže ty mi to psalo. Prostě děs, nicméně jsem využil webového formuláře a zadal reklamaci, dneska si pro netbook přijeli, takže jsem sám zvědav. Na jednom foru jsem narazil na člověka, který má ten samý problém. Je možné, že se jednalo o nějakou vadnou sérii ? Nemá někdo ten samý problém ?? Díky


stř 18.2.2009, 11:01
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: Problém s Eee 901
To robi aj mne, ked mam zapnuty numlock tak na spominanych klavesach nedokazem napisat pismena, generuje to iba cisla, to nie je chyba ale vlastnost *47*


stř 18.2.2009, 21:27
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 39
Příspěvek Re: Problém s Eee 901
to se stalo i sestře, vypni si numlock, jak radil tady kolega (pomocí klávesjy FN)


sob 21.2.2009, 12:10
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 7
Bydliště: Vysočina
Příspěvek Re: Problém s Eee 901
Tak se mi to vrátilo z reklamace a opravdu to byl zapnutý num lock..červenám se až na prdeli :-)))

_________________
Eee 901 white...až na vyjímky jsem spokojen..


čtv 26.2.2009, 15:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Problém s Eee 901
Ukáááž...

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 26.2.2009, 17:11
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu