Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 PROBLÉM S ASUS 1001PX PROSÍM O POMOC!!!!! :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.10.2017, 14:50



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 PROBLÉM S ASUS 1001PX PROSÍM O POMOC!!!!! 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek PROBLÉM S ASUS 1001PX PROSÍM O POMOC!!!!!
Zdravim,Mam Asus Eee 1001PX S Windows XP Home Edition ULCPC
A včera Mi z ničeho nic přestala fungovat Tlačítka
Fn +F2 až Fn+F12
Třiv jsem zmáčk Fn a k tomu třeba F10 a vypnul se zvuk a na monitoru se ukázala ikona A nebo Fn+F na přidávaní jasu monitoru atd a ted nic, z Tlačitek po zmáčknutí Fn nahoře nefunguje a ani ikony se neukazují..
Dále mi šlo přepínat Mikrojádro Super Hybrit Engine Po zmáčknutí Fn+mezerník a ikona oznámila jinej režim a ted už mi to taky nefunguje..Poradí mi nekdo ???


pon 28.6.2010, 13:03
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: PROBLÉM S ASUS 1001PX PROSÍM O POMOC!!!!!
Zkontroluj jestli ti bezi ten hybrid engine... Případně ho přeinstaluj, pokud nějak blbne. Ale myslim si, že si jen udělal něco, díky čemuž se nespouští po startu ( čištění registrů, čištění registrů dle návodu na rychlejší boot atd.... ) ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pon 28.6.2010, 13:16
Profil ICQ

Registrován: 06/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: PROBLÉM S ASUS 1001PX PROSÍM O POMOC!!!!!
No Me se pouští při startu Hybrid Enine mam ho dole u hodin tam ho normál prepínam myši ,ale fungovalo mi to i jako Fn a mezerník ted nic
A ani jako Fn + F12 na přidávání hlasitosti nic nejde....(jo a ještě nejsem žádnej uplnej odporník na PC :-) Tak kdyby to nebyl uplnej problem ta stručneji,,předem ti děkuji..


Naposledy upravil Admin dne pon 28.6.2010, 15:30, celkově upraveno 1

Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)



pon 28.6.2010, 13:27
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: PROBLÉM S ASUS 1001PX PROSÍM O POMOC!!!!!
Zkusil bych to jednodušše přeinstalovat ( hybrid engine ) a pokud ani to nepomůže, tak bych řešil co dál. Můj návrh... Zatim mě nic jinyho nenapada :-)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 01.7.2010, 9:37
Profil ICQ

Registrován: 06/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: PROBLÉM S ASUS 1001PX PROSÍM O POMOC!!!!!
Tak přeinstalováno a už to maká...Hurááá díkes


pát 02.7.2010, 23:45
Profil

Registrován: 07/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: PROBLÉM S ASUS 1001PX PROSÍM O POMOC!!!!!
heh...další šťastný majitel ASUSU 1001PX za 4999,- z Okay :)

_________________
1001PX, W7 HP


stř 07.7.2010, 9:49
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu