Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Problém procesor a videa :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 20.1.2017, 3:33



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Problém procesor a videa 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Problém procesor a videa
omlouvám se za založení tématu,
ale mám probém když spouštím systém tak je zvuk sekaný a videa z youtube i jiná tředa z dvdčka tak se mi sekaj a procesor mám vytíženej na 100% i když nic nedělám... všechny programy jako je antivir jsem vypnul..
díky

_________________
Můj stroj:
Asus EEE Model: 1000H, Chipset: Intel i945GSE, CPU: Intel Atom n270 1.60 GHz, Pamět: Kingston 2048 Mb, Grafická karta: Intel GMA 950


ned 15.11.2009, 20:07
Profil

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: Problém procesor a videa
se mrkni co ti vytěžuje procesor, ne?

Ctrl + Alt + Del (správce úloh) , záložka procesy - tam uvidíš co ti která aplikace vytěžuje CPU

B


ned 15.11.2009, 20:12
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Problém procesor a videa
Přesně tak, podívej na vytížení, a nejlépe je, protože tohle často způsobuje zasekanej Windows ho reinstalovat, případně zkusit přes CCleaner, RegDefrag a DiskDefrag vyčistit pořádně počítač. Anebo jsi chytil vir, a když je antivir vypnutý tak to ani nezjistíš. Mrkni na tó a napiš co má největší úroveň zatížení procesoru a napiš to sem.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


úte 17.11.2009, 16:45
Profil

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Problém procesor a videa
při sopuštění je to vytížení 60% a když se kouknu do úloh tak u aplikací je buď nula nebo 1% až 2% .. A když spustím nějaký program např. iTunes tak hned mám 100% .. :( zasekanej nemůže bejt když ho mám starej asi měsíc ..

_________________
Můj stroj:
Asus EEE Model: 1000H, Chipset: Intel i945GSE, CPU: Intel Atom n270 1.60 GHz, Pamět: Kingston 2048 Mb, Grafická karta: Intel GMA 950


úte 17.11.2009, 19:16
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Problém procesor a videa
To by jsi se divil. Není to nádou tím i-Tunes? Já to neznám, protože Apple je mi proti srsti. Co jiné aplikace?

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


úte 17.11.2009, 19:58
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Problém procesor a videa
Ty iTunes poustis na jakym komplu? Co mas presne za model?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 18.11.2009, 14:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Problém procesor a videa
Platí to ale i u jiných aplikací např.: FireFox a teď když zapínám počítač tak se mi dokonce změnil boot už tam neni klasický EEE ale nějaký červený logo nahoře vlevo :(.. Model mám 1000H s 2Gb ram

_________________
Můj stroj:
Asus EEE Model: 1000H, Chipset: Intel i945GSE, CPU: Intel Atom n270 1.60 GHz, Pamět: Kingston 2048 Mb, Grafická karta: Intel GMA 950


stř 18.11.2009, 20:15
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Problém procesor a videa
Že by nějaký brouček čiperka?Tyhle stavy obvykle řeším flaškou červeného a reinstalem systému.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 18.11.2009, 20:36
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: Problém procesor a videa
Já bych to vyřešil dvěma flaškami červeného a druhej den nejlíp odpoledne bych to ještě zkusil prolézt :mrgreen: Červený (nebo jiný) logo nahoře vlevo plus spousta textu (hlásí jednotky, procesor, paměť...) se objevuje při nabíhání počítače normálně, dřív se u toho pozvolna počítala paměť, což bylo docela zábavný sledovat u neznámých počítačů, kam až to vyleze :)

Chtělo by to zkusit projet antivirákem nebo třeba online skenerem od ESETu, pokud nic nenahlásí, zkusit jiný postup. Reinstall je moc hrrrr :)

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


stř 18.11.2009, 21:49
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Problém procesor a videa
Dříve jsem se pokoušel TO NĚCO najít a vyléčit.Trvalo mi to tři dny.Většinou se to nezdařilo.S reinstalem začnu po obědě (zálohou všeho na ext. disk) a v šest večer mi to sviští.Co je rychlejší?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 18.11.2009, 22:19
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu