Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Připojení Eee na TV :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 17:33



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Připojení Eee na TV 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Připojení Eee na TV
kdyby ten kabel chtěl někdo vyrobit - zacáluju mu to ..

materiál + práce .. navrhněte ..


stř 31.12.2008, 16:23
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Připojení Eee na TV
co toto


Přílohy:
vga to scart.jpg
vga to scart.jpg [ 9.93 KiB | Zobrazeno 469 krát ]
sob 29.8.2009, 1:31
Profil

Registrován: 06/2010
Příspěvky: 7
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Připojení Eee na TV
Ahoj, todle bude nejspíš odpověď pro VaKu, (pokud jsi to už nenašel :-)) ... mrkni na :
http://www.mujeee.cz/2008-12-26/simulac ... konektoru/
... taky jsem to dlouho hledal ... tak ať to má odkaz radši na víc místech :-D


stř 16.6.2010, 12:05
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Připojení Eee na TV
Diky Sandokane, uz daaavno vyreseno. A to jsem tohle nasel jeste i jinde, akorat nevim uz kde. Ale maka to se spliterem fakt pekne.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


čtv 17.6.2010, 7:05
Profil

Registrován: 06/2010
Příspěvky: 7
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Připojení Eee na TV
... no ještě, že je tam datum ... :-) ...říkal jsem si, že už to asi bude dávno vyřešeno, ale zůstala tam nezodpovězená otázka ... a ani od tebe tam nebyla reakce, že jsi už spokojený ... :-D ... ale měl bych taky problém ...
hledal jsem to proto, že mi nejde nastavit větší rozlišení, než 2048x1536 ... nevíš, jestli se to někde řešilo - vyřešilo, nebo jak na to? ... vypadá to jako textový soubor, který na této hodnotě končí, a kdyby tam bylo něco dál, tak by to šlo :-( ... ? Na desktopu mám možnost nastavení vlastního rozlišení, a nastavím si tam vpodstatě co chci ... tak něco podobnýho ... :-) Dík.


čtv 17.6.2010, 8:44
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Připojení Eee na TV
Sandokan: Tak tady te zklamu. Nevim. Ted pouzivam W7 Prof. (dokonce i legani...ach jo) a tak mam Eee proste na tahani do prace. Takze uz ani ten spliter nepouzivam a vylozene je to pracovni nastavovaci stanice.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pát 18.6.2010, 6:38
Profil

Registrován: 06/2010
Příspěvky: 7
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Připojení Eee na TV
... mmm ... tak to je blbý ... třeba sem zabloudí někdo další, kdo by mohl poradit, zatím dík :-)


pát 18.6.2010, 11:54
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Připojení Eee na TV
Možná plácám blbosti,ale nebude to rozlišení omezeno technickými možnostmi grafické karty?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 18.6.2010, 15:59
Profil

Registrován: 06/2010
Příspěvky: 7
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Připojení Eee na TV
... Hlásí se jako Mobile Intel 945 Express Cipset Family ... typ Intel GMA 950 s 224 MB paměti, ale jaké má omezení nevím ... myslel jsem jestli třeba někdo neví jak na to ... mám zkušenosti s Nvidií, tam mi to taky celou dobu nešlo ... teda je fakt, že to dalo tak 3 roky :-/ přemlouvání, ale teď už šlape ! :-D ... taky jsem u ní nenašel, že by to někde uváděli, že to jde :-( ... tak jsem si říkal, jestli to není něco podobného ??


pát 18.6.2010, 17:34
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Připojení Eee na TV
Nevím,no.Myslím,žes narazil na hranice té grafiky.Já mám v prckovi tu samou,připojoval jsem ho na plazmu 107cm a rozlišení bylo taky nějak "nejvíc",ale promiň už nevím kolik.Prostě víc ta moje grafika nezvládla.Když jsem dal vyšší z nabídky-a bylo jich tam pak ještě hodně-tak plazma zůstala černá.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 18.6.2010, 17:39
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu