Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 03.12.2016, 13:48



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne 
Autor Zpráva

Registrován: 04/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne
Zdravim. Chtel jsem preinstalovat Windows XP OEM na Win7 Ultimate.
Vytahnul jsem disk zformatoval ho a pak pripojil mechaniku. pres tohle
http://www.alza.cz/qcp-konvertor-redukce-usb2-d66597.htm
Vsechno slapalo super a z do doby kdyz se mela spustit instalace z disku. Pak vybehla obrazovka http://picasaweb.google.cz/lechonaut/EEE#5459156275776775826 Co s tim ? pomooooc :-)


pon 12.4.2010, 9:56
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne
Proč jsi kvůli formátování vytahoval disk?? Jak jsi ho a kde formátoval?Jakým souborovým systémem?
Předpokládám,že instalační medium W7 je originální medium.Ne nějaký bastl stažený z netu.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 12.4.2010, 16:03
Profil

Registrován: 04/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne
Mel jsem tam virus. Nefungoval mi program A Bootable USB. Formatoval jsem ho na Win 7 na destktopu na NTFS. Bios mam BIOS 1301. Nevim jestli jsem spravne vytvoril oddil. Udelal jsem jen jeden.


pon 12.4.2010, 16:35
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne
Co je program "A bootable USB" ? Když přehodíš v BIOSu pořadí bootování- jako první externí mechaniku,tak žádný takový program nepotřebuješ.Počítač začne bootovat z externí mechaniky-je-li v ní instalační medium.O to se postará samotný BIOS.Moc tomu furt nerozumím.Instalačka ti nabídne,CO chceš udělat,tedy klidně zformátovat disk,odstarnit oddíl,atd.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 12.4.2010, 16:44
Profil

Registrován: 04/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne
no jasne. vsechno probehlo a kdyz uz se poprve spousti Win 7 tak to vyhodi tu tabulku a vypne se :(


pon 12.4.2010, 17:30
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne
Je to ORIGINÁLNÍ instalační DVD Microsoft?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 12.4.2010, 17:36
Profil

Registrován: 04/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne
ano je. chces poslat i cislo a prekopirovanej doklad o koupi ? nebo mi uz nekdo poradi ?


úte 13.4.2010, 10:46
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne
Ne,já nepotřebuji poslat Tvůj doklad o koupi.Já jen vím,že v současné době 90% lidí mastí na počítače "vytuněné" systémy stažené na torrentech,obohacené o spoustu parádních softů,kvůli kterým ten systém mnohdy nejde ani nainstalovat a strašně se tomu všichni diví.Omlouvám se,jestli jsem se tě dotknul.Nebyl to záměr.Tak snad někdo poradí.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 13.4.2010, 16:40
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu