Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Poloha ikon na plose :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.1.2017, 12:07



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Poloha ikon na plose 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 54
Příspěvek Poloha ikon na plose
hi all vsiml sem si ze xp si nepomatuji po vypnuti polohu ikon na plose pred vypnutim. Vsim jsem si ze kdyz nepouzivam astray (jak ten neoficialni tak i ten oficialni od asusu) tak si polohu xp pomatuje ale to mi nevihovuje protoze bez astray mi jde jen rozliseni 800x600 se scrolovanim :( a ja chci vyuzivat 800x480 bez scrollovani a tak aby si xp zapamatovalo polohu ikon na plose ? Je na to nejaka ficura? Nebo to blbne jen me ?

_________________
[EEE 701 4G WHITE]
RAM 2GB; SDHC 16GB;
powered by GENTOO LINUX;
kernel 2.6.27-gentoo-r8


pon 26.1.2009, 19:35
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Poloha ikon na plose
Nevím, zda ti to pomůže, ale polohu ikon na ploše ukládáš klávesou F5.

_________________
Eee PC 1000H


pon 26.1.2009, 22:09
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Poloha ikon na plose
Mno možná to bude blbost ale mě to pomaha.. Kdyz mi to takle blbne, pravym vlastnosti na c:\doc a settings -> jen pro cteni a odskrtnout.... Nevim proc se to tam po restartu zas objeví ale mam potom nějakej čas zas klid.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


úte 27.1.2009, 9:59
Profil ICQ

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 54
Příspěvek Re: Poloha ikon na plose
bohuzel ani jedno nezabralo :(

edit: tak ficura s odskrtnutim read only preci jen zabrala

_________________
[EEE 701 4G WHITE]
RAM 2GB; SDHC 16GB;
powered by GENTOO LINUX;
kernel 2.6.27-gentoo-r8


stř 28.1.2009, 16:26
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: Poloha ikon na plose
Hezký postup je i na http://uzivatel.blog.zive.cz/2008/09/obnova-rozlozeni-ikon-na-plose-podruhe/ ;)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


stř 28.1.2009, 21:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 54
Příspěvek Re: Poloha ikon na plose
diky za info ale tohle uz jsem nezkousel.
Dnes sem nainstaloval upravenou vistu z modmyeee.com na svuj 701 a nemuzu si ji vynachvalit necekal sem ze pobezi az tak svizne a navic mi tu vse funguje.

_________________
[EEE 701 4G WHITE]
RAM 2GB; SDHC 16GB;
powered by GENTOO LINUX;
kernel 2.6.27-gentoo-r8


čtv 29.1.2009, 23:14
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Poloha ikon na plose
Zdravim, mohu se zeptat , kde jsi nalezl tu vista instalaci? Nemohu ji tam nalezt :(

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 30.1.2009, 10:31
Profil ICQ

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 54
Příspěvek Re: Poloha ikon na plose
http://modmyeee.com/eeevista.html
Tady je tam ta vista, navic jsou tam tipy jak uvolnit misto a jeste drivery s navodem k instalaci pro wifi a ethernet

_________________
[EEE 701 4G WHITE]
RAM 2GB; SDHC 16GB;
powered by GENTOO LINUX;
kernel 2.6.27-gentoo-r8


pát 30.1.2009, 12:10
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Poloha ikon na plose
Běží ti Aero?


sob 31.1.2009, 18:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 54
Příspěvek Re: Poloha ikon na plose
Ne verze co mam je bez aera.
Kazdopadne myslim ze grafika v eee aero nepodporuje a navic by ho zbytecne spomalilo - nedoporucuju pouzivat aero.

Jinak mi jde vsechno vcetne acpi. Krome WebCamery na tu jsem nenasel ovladace pokdu byste je nekdo mel podelte se o odkaz.

_________________
[EEE 701 4G WHITE]
RAM 2GB; SDHC 16GB;
powered by GENTOO LINUX;
kernel 2.6.27-gentoo-r8


ned 01.2.2009, 0:49
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu