Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Pojede v klidu Win7 Ultimate na 1000H ??? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 25.5.2017, 12:39



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Pojede v klidu Win7 Ultimate na 1000H ??? 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2011
Příspěvky: 24
Příspěvek Pojede v klidu Win7 Ultimate na 1000H ???
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má cenu udělat reinstal z Win XP na Win7 ?? Chci Win7 z důvodu, že jsem na něm hodně dlouho pracoval na stolním pc a nedávno sem si pořídil 1000H kvůli škole a mám tam XPéčka a v těch se trošku nevyznám =D Tím padají 4 otázky z nichž první je hned na začátku a další tři následují za tímhle textíkem =D :
Nezpomalí se systém ?
Zabírá Win7 víc místa v RAMce než Win XP ?
Neklesne o moc životnost baterie ?
Díky za jakoukoliv odpověď =)


úte 27.9.2011, 14:51
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Pojede v klidu Win7 Ultimate na 1000H ???
Já provozuji Windows 7 (Professional) na 901, který je téměř totožný.
1. Ano, systém mi jede stejně (ne-li lépe než na XP)
2. O něco více ano, kolik máš RAM? Ideálně by to chtělo 2GB, ale i 1GB postačí. 512MB je rozhodně málo.
3. Životnost baterie mám taky stejnou jako na XP.


stř 28.9.2011, 10:25
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2011
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Pojede v klidu Win7 Ultimate na 1000H ???
Mám 1GB RAMky a 2GB plánuji koupit hned jak mi přijdou peníze...
Jinak díky =)


stř 28.9.2011, 14:13
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 72
Příspěvek Re: Pojede v klidu Win7 Ultimate na 1000H ???
W7 ide v pohode na 1000H, nedavno som ho znamemu instaloval a mal 1000H + som mu tam porobil kdejake upravy aby system bol co najmenej narocny

_________________
Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit


sob 01.10.2011, 12:28
Profil

Registrován: 10/2011
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Pojede v klidu Win7 SSD typ?
Ahoj,
mam par dnu kolibrika ASUS EEE 901, dokonce tam jsou 2giga ram,
instalovano XP, vyplati se prejit na win 7?
Vyhody / nevyhody.
Nevim kolik zabere system mista na SSD, preci jen je to pouze 4 + 8giga,
soucasne nevim, zda-li je jeden SSD disk rozdelen na 2 a nebo to jsou 2 samostatne SSD disky?
Tedy nevim, ale pri teto pidi velikosti by bylo asi vyhodnejsi to mit vse pohromade- tedy celych 12.

Dekuji a uctivy sluzebnik


pon 03.10.2011, 15:48
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Pojede v klidu Win7 Ultimate na 1000H ???
Myslím, že se to při současném stavu nevyplatí. Eee 901 má dva SSD disky (rychlejší 4GB a pomalejší 8GB). Na 4GB disk se W7 nevejde, na 8GB sice ano, ale zase nebude oplývat rychlostí. Použitelný by systém asi byl (sám jsem to tak jednu dobu provozoval, ale dokoupil jsem rychlý 32GB disk a rozdíl byl sakra znatelný), takže bych doporučoval zůstat na XP (nemáte-li v plánu dokoupit větší (rychlejší) disk).


úte 04.10.2011, 8:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2011
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Pojede v klidu Win7 Ultimate na 1000H ???
Dekuji mnohokrat za odpoved,
jeste jednu otazku:
Licencni stitek na win je ve spodni strane prakticky necitelny, sice jsem pomoci specialniho programku "precetl" instalacni klic do WIN,
ale na druhem ntb mam win XP prof, asi bych si rad preinstaloval tento system.
Na druhem je rovnez OEM verze, jen nevim, zda-li je to vubec legalni, ale snad takovy hrich by to nebyl, kdyz bych zmenil home na prof:-)
Jen nevim, zda-li klic na tomto EEE bude platny i na win prof, nebo je funkcni pouze na win home.
Zalozni CD ci DVD s win home nemam, ale mam s win XP, sice bude problem ho nejak z klicenky nainstalovat- i kdyz je to ruzne popsano na tomto foru, ale jsou s tim dle precteni vcelku problemy.
Nyni mam na C: velice malo mista a krom WIN tam mam snad jen antivir Avast a to je asi vse.
Jeste prosim o dotaz, hodne mista mi zabira Net Frame(cosi), mam tam verzi 1,1 a 2 a 3 a 3,5 doplnek, musi tam byt vse, nebo se da neco z toho vymazat?

Dekuji

P.S. Kolik takovy rychly SSS stoji?


úte 04.10.2011, 9:37
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 72
Příspěvek Re: Pojede v klidu Win7 Ultimate na 1000H ???
ja mam vlastnu orezanu instalacku W7 ktora po nainstalovani zabera 2.5 GB, mam pomaly upload tak ju nemozem nikde dat, ISO ma 1.1GB, je to idealne pre male SSD, a navyse je perfektne vyladeny aby bol co najmenej narocny..rad by som vam ju upnul nekde ale zatial nemozem

_________________
Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit


úte 04.10.2011, 11:48
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu