Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 podtaktovani :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.10.2017, 10:18



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 podtaktovani 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek podtaktovani
Napadlo me ze by nebylo spatne kdyby nejak slo treba pomoci super hybrid engine jeste vice podtaktovat procesor a setrit tak baterku
treba pri psavi ve Wordu by to bohate stacilo
nezkousel ste se nekdo v tomhle nejaky spusobem "stourat"


pon 30.3.2009, 19:18
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: podtaktovani
pomocí SHE ne, ale pomocí eeectl jo. Musis upravit akorat konfigurák eeectl.ini. Více informací bylo někde na hlavních stránkách přímo jako taktování EEE.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


úte 31.3.2009, 8:23
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: podtaktovani
Jóóó,tak to by se mi taky hodilo,akurát neumím upravovat ty konfiguráky :( Ve finále,ale myslím,že u toho ATOMu by to moc velké ovoce nepřineslo,byť by jel třeba na 800 MHz.Nebo se pletu?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 31.3.2009, 16:23
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 48
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: podtaktovani
Já si nedávno sehnal zřejmě jinou verzi eectl, ve které jdou nastavit frekvence od 800 do 2047 mHz. Samozřejmě jde nastavit i větráček.

Stará verze eectl blbnula (pri změne frekvence procesoru zmodrala obrazovka)

Myslím že když si taktnete procák na 800 mHz (nevim jestli to pišu dobře to mHz *4* ) a v Super Hybrid Engine nastavíte "Power Saving), tak ušetříte energii. Možná se pletu, žádný důkaz k tomu nemám.

_________________
Éčko 1000h, 2GB ram, Black edition


úte 31.3.2009, 17:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: podtaktovani
m - mili
M - Mega ;)


úte 31.3.2009, 18:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: podtaktovani
A jaká je to verze a kdes ji sehnal? Já zkoušel poslední verzi eeectl a tak jak píšeš-total výtuh.Není to pro ATOM.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 31.3.2009, 18:20
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: podtaktovani
Jój,BohaKristaMáriu,celou dobu to mám před ksichtem a nevidím to.V Super Hybrid Engine-Power saving mode a hned jede procák na 1250 MHz.Tak zkusím jaký to bude mít dopad na baterku.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 31.3.2009, 18:27
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: podtaktovani
Dej vedet, to by mohlo byt zajimave zjisteni.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 09.4.2009, 9:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: podtaktovani
Nic extra,nárust asi 10%.Ten Atom asi fakt moc vliv na baterku mít nebude.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 09.4.2009, 15:53
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: podtaktovani
on procesor Atom sice umi 1.6 Ghz ale v notebuku je prave asi kvuli spotrebe normalne uz pri koupi podtaktovanej na neco kolem 800 Mhz
da se to zjistit treba v programu Everest home
jinak me to ted chodi v pohode pouzil sem na to configurak
odtud
viewtopic.php?p=6428#p6428


pon 13.4.2009, 11:18
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu