Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Pájka :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28.5.2017, 1:08



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Pájka 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Děčín - Ústecký kraj
Příspěvek Pájka
Czus,
Mám takový problém. Pájení se až tak nebojím. Mno kdo by se nebál, ale zas takovej problém v tom nevidim. Ale je tu problém s čím pájet. Protože jsem měl vždy pájky z lidlu za 50Kč. A tu když jsem zapojil začalo se z ní čoudit a vyhorela a v nejhorším případě vyhodila pojistky. Mno tak bych se vás chtěl zeptat jakou bych si na to měl pořídit. Popřípadě jestli se vám elektrikářům válý nějaká přebytečná, ale vyhovující doma. Tak bych zaplatil. Mno a pak jakej cín protože jsem videl v různých tloušťkách. A nebo něco jinýho než cín?

_________________
Koukni na to myslim, že to stojí za to ne? http://www.poslidal.cz/index.php?action=addpoints&ben=denisr@centrum.cz&oper=link


úte 16.12.2008, 20:28
Profil ICQ

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Pájka
tak pre zaciatok by ti mohlo stacit toto http://sos.sk/?str=371&artnum=57647 ,,,


stř 17.12.2008, 1:14
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Děčín - Ústecký kraj
Příspěvek Re: Pájka
Thx, ale spíš něco v česku.....

_________________
Koukni na to myslim, že to stojí za to ne? http://www.poslidal.cz/index.php?action=addpoints&ben=denisr@centrum.cz&oper=link


stř 17.12.2008, 19:21
Profil ICQ

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Pájka
Zkus se poohlidnout tady (E-conrad) nebo tady (GME). Oba to jsou (české) obchody s elektronikou.


pon 29.12.2008, 13:50
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Děčín - Ústecký kraj
Příspěvek Re: Pájka
http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=730-216

A tohle mi bude stačit? Nemusí to bejt nějaká extra tenka atd...? A jaký cín na ní předpokládám nějaký tenký že?

_________________
Koukni na to myslim, že to stojí za to ne? http://www.poslidal.cz/index.php?action=addpoints&ben=denisr@centrum.cz&oper=link


pon 29.12.2008, 14:44
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Pájka
Ty HOUMRe,a to s tím budeš pájet počítače???Třeba to éčko,co máš?Jasně,beru ,že se pájení nebojíš.Taky umím vyrobit kabel jack-2cinch.Nevím,no,za těch 13 let zpět,co PC servisuju se mi dostalo do ruky pár "odborně" opravených základních desek-zespodu různé drátové propojky odněkud-někam,apod...,já jen abys pak nezakládal vlákna,že ti něco nejede.... *1* *1* *1* *1*

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 29.12.2008, 17:22
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Děčín - Ústecký kraj
Příspěvek Re: Pájka
To Petrulin: Ano ano neboj se mě de jen o pár "blbostí" :D

_________________
Koukni na to myslim, že to stojí za to ne? http://www.poslidal.cz/index.php?action=addpoints&ben=denisr@centrum.cz&oper=link


pon 29.12.2008, 17:24
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Pájka
Jasně,jasně,tak vidím,že zkušeností máš hodně,pájí se fakt většinou cínem.Pak ještě mosazí,ale na to potřebuješ autogen,to jsou takové dvě metr a půl vysoké bomby,hadice a půlmetrový hořák.Ale to bych na éčko nedoporučoval.Tak hodně štěstí kluku ušatá.Nejdřív zkus zprovoznit ten systém,jak má být-viz jiné tvé vlákno a pak bych na to vlítnul tím cínem.A pak se pochlub,cos vymyslel. :mrgreen: *1* :mrgreen: *1* :mrgreen: *1* *24*

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 29.12.2008, 17:28
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Děčín - Ústecký kraj
Příspěvek Re: Pájka
Vymyslel? :D Využil! :D

_________________
Koukni na to myslim, že to stojí za to ne? http://www.poslidal.cz/index.php?action=addpoints&ben=denisr@centrum.cz&oper=link


pon 29.12.2008, 17:37
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Pájka
Aha,tak jo. *2*

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 29.12.2008, 17:42
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu