Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Ovladače ve Windows 7 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 29.5.2017, 11:33



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Ovladače ve Windows 7 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 18
Příspěvek Ovladače ve Windows 7
Ahoj. Zkusil jsem si nainstalovat na mýho Eeevžena Windows 7 a překvapilo mě, že na to hardware bez problémů stačil.. jen mi jde o to, že jsem nebyl schopen nainstalovat ovladače, který jsem dostal k netbooku. Prostě by to chtělo ovladače přímo pro Windows 7 a ty asi nebudou, myslim si. Takže, pokud se nepletu, je tohle fórum zbytečný. Pokud se ale pletu, rád se nechám vyvést z omylu. Mějte se. Mejla

_________________
Asus Eee 1000H, 2 GB RAM, 500 GB, Eeebuntu, WinXP, W7..


pon 26.1.2009, 14:42
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Ovladače ve Windows 7
O které konkrétně ovladače se jedná?Zkus pohledat ovladače pro Vistu.Já mám Vistu na eee900A a třeba grafiku jsem musel stáhnout pro Vistu.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 26.1.2009, 17:36
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Ovladače ve Windows 7
Zdar!
Mám 1000H a ovladače tam jdou z orig.CD.Když si klikneš na ovladač(exe soubor) a dáš vlastnosti,tak je tam kompaktibilita a zaškrtni XP.A naistaluješ je v pohodě.Mimo ACPI.Ale na to je ve fóru odkaz.Sice na Visty ale funguje to.Osobně vyzkoušeno.


pon 26.1.2009, 18:45
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Ovladače ve Windows 7
Skvělá spolupráce, takže fórum k něčemu je... *3005*

_________________
Eee PC 1000H


pon 26.1.2009, 22:19
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Ovladače ve Windows 7
Repo píše:
Zdar!
Mám 1000H a ovladače tam jdou z orig.CD.Když si klikneš na ovladač(exe soubor) a dáš vlastnosti,tak je tam kompaktibilita a zaškrtni XP.A naistaluješ je v pohodě.Mimo ACPI.Ale na to je ve fóru odkaz.Sice na Visty ale funguje to.Osobně vyzkoušeno.


diky za rady.. až zas budu mít náladu přeinstalovat systém, zkusim to.. *69*

_________________
Asus Eee 1000H, 2 GB RAM, 500 GB, Eeebuntu, WinXP, W7..


pon 26.1.2009, 22:33
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Ovladače ve Windows 7
Žádný ovladače nejsou potřeba doinstalovávat, W7 je má všechny v sobě. Postupem času se ale objeví aktualinější a odladěnější ovladače které si ale W7 stáhne sám ve Windows update.

_________________
Používám jen Windows 7.


úte 14.7.2009, 12:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Ovladače ve Windows 7
To je pravda.. neni potřeba žádnej ovladač doinstalovávat. ale já měl na mysli gesta na touchpadu, funkce Fn na funkčních klávesách atd.... ale to už je vyřešeno, pokud se dá instalovat v režimu kompatibility.... díky

_________________
Asus Eee 1000H, 2 GB RAM, 500 GB, Eeebuntu, WinXP, W7..


Naposledy upravil Admin dne úte 14.7.2009, 13:10, celkově upraveno 1

Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)



úte 14.7.2009, 13:05
Profil ICQ

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Ovladače ve Windows 7
ahoj všem,
před týdnem jsem dostala 1000H, nainstalovala jsem v pořádku W7, nyní mi nefunguje Webka.
Nedostala jsem k pc žádné ovladače na CD.
Koukala jsem na podporu u asusu, ale jelikož již nemám XP, ale Visty, instalačku na Webku nemohu nikde splašit.
Můžete mi někdo poradit prosím? díky Martina


stř 29.7.2009, 8:28
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Ovladače ve Windows 7
Přes správce zařízení přinuť Windows7,ať si najdou ovladač na netu samy a modli se,ať ho najdou.Jinou možnost asi nemáš.Protože ani na webu Asusu je určitě nenajdeš ani pro Visty.Nebo podle typu kamery zkusit sehnat ovladač pro Vistu,ten by měl chodit.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 29.7.2009, 10:27
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Ovladače ve Windows 7
díky za pomoc.. ;o) zkusím to..


stř 29.7.2009, 10:38
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu