Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Ovladače pro webcam ve Windows 7 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 22:22



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Ovladače pro webcam ve Windows 7 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Ovladače pro webcam ve Windows 7
ahoj lidi, nemáte někdo instalačku na webku? po přehrání standardních XPéček na W7 mi přestala fungovat a nedaří se mi rozchodit :-(


Naposledy upravil Admin dne pon 31.8.2009, 9:36, celkově upraveno 1

Upraven název tématu, aby měl hlavu a patu



čtv 27.8.2009, 18:26
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Webcam
Marti,a máš tu webku v ložnici,v koupelně,nebo v autě?
Já třeba mám instalačku na webku k notebooku MSI 610X,nebo Acer D150.Bude ti vyhovovat? Stačí to poslat mailem?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 27.8.2009, 19:04
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Webcam
ahoj Péťo,
:-D
uvidíme zda bude vyhovovat :-)
zkus ji prosím zaslat e-mailem (marti.kratochvilova@seznam.cz), třeba se chytne.. zatím moc díky


pát 28.8.2009, 8:17
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: Webcam
petrulin1: Tak ti to nejak nevyslo. Na nekoho musis holt po lopate.

marti.kratochvilova: petrulin1 ti chtel naznacit, ze mas uvest typ pocitace, pripadne webove kamery. Protoze jinak ti proste ty spravne olvadace nemuze nikdo nabidnout. Instalovat si jen tak neco, ze to treba vysjde, muze take vest ke slusnemu naboreni systemu. Protoze tomu zjevne nerozumis, dojdi si ke mistnimu prodejci vypocetni techniky, nebo nekomu kdo se v tom vyzna, a pozadej je pomoc.


pát 28.8.2009, 9:19
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Webcam
Nu for to byl dobrej, ale nevysel.
Projevim nebyvalou inteligenci a budu se domnivat, ze na foru o Eeeckach se bude jednat o kameru v Eee.
Takze ta se instaluje sama, staci ji zapnout a dorazi si vse potrebne. Pokud ne, je nekde neco rozbityho.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pát 28.8.2009, 13:38
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Webcam
jj.. fór nevyšel, ale spoň jsme se pobavili :-) typ PC je EEE 1OOOH, bohužel se nedá webka nikde zapnout, v případě, že se snažím provést update hardwaru, též není možné.


pát 28.8.2009, 15:39
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Webcam
Jednoduse receno, nemas pravdu. Nainstaluj se EeePC tray Utility (takovej ten blbec vpravo dooole co vypada jako obrazofka a je na nem vyznacena uhlopricka, mimo jine se tam da nastavovat i rozliseni), pravej mys, polozka aktivovat kameru. A je po ftakach.
Asi ti jeste neco schazi dorazit v instalaci.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pát 28.8.2009, 16:19
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Webcam
Jj,smích je kořením života.Ale Marti to určitě zvládne. :-)

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 28.8.2009, 19:24
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: Webcam
Nemohu si odpustit, ale napsat 1OOOH misto 1000H to je des. Aneb pismeno O neni totez, co cislice 0. Nic ve zlym, jenom ze se potom tezko neco hleda.

Jenom by me jeste zajimalo, co si s tim delala, ze drive nainstalovana a funkcni kamera prestala fungovat? Snad nejaky pokus o reinstalaci systemu, nebo nejakeho programu?


pát 28.8.2009, 23:54
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Webcam
VaKu píše:
Jednoduse receno, nemas pravdu. Nainstaluj se EeePC tray Utility (takovej ten blbec vpravo dooole co vypada jako obrazofka a je na nem vyznacena uhlopricka, mimo jine se tam da nastavovat i rozliseni), pravej mys, polozka aktivovat kameru. A je po ftakach.
Asi ti jeste neco schazi dorazit v instalaci.

ano o ,,této obrazovce,, vím, rozlišení je nastaveno na 1024x600 a všechny položky pod rozlišením mám možnost pouze vše jen deaktivovat (WLAN, Bluetooth, kameru)

petrulin1 píše:
Jj,smích je kořením života.Ale Marti to určitě zvládne. :-)

jasan, že zvládnu, spoň se dobrý IT pořádně pobaví se začínajicím mistrem :-D :-D

peca007 píše:
Jenom by me jeste zajimalo, co si s tim delala, ze drive nainstalovana a funkcni kamera prestala fungovat? Snad nejaky pokus o reinstalaci systemu, nebo nejakeho programu?

dříve nainstalovaná kamera fungovala při XP po přeinstalaci na W7 mě přestala jít. Přitom instalace proběhla v pořádku.


Naposledy upravil Admin dne pon 31.8.2009, 9:37, celkově upraveno 1

Sloučeny tři po sobě jdoucí příspěvky!



sob 29.8.2009, 9:19
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu