Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 OS na externím mediu :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.10.2017, 6:15



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 OS na externím mediu 
Autor Zpráva

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek OS na externím mediu
Zdravím všechny,jsem vlastníkem Eee 701 4G s 1Gb Ram a momentálně jako většina 701čkářů svištím na Win XP sp3(WinLite XP sp3).Chci se zeptat jak jsou na tom Win 7 oproti XP... Zvažuji koupi externího 2,5 HDD z aukra,kde se dnes 120GB nechá koupit za pár stovek.Xpčka už jsem skoušel nacpat na 8Gb SD kartu v prckovi a šlo to.Prošel jsem pár for a diskusí na téma win7,ale tohle mě zaujalo http://digitalne.centrum.cz/ultranizke- ... windows-7/ .
Takže zvažuju,jestli by šli 7čky nakopnout na onen ext.HDD a provozovat je z externího media?Popřípadě je hodit na 16GB SD kartu v 701čce.... Pro většinu z vás je asi 701čka vhodná tak pro děcka na net,ale přiznám se,že za 3000kč to byla lepší volba než :lol: CHYTRÝ TELEFON *3* za X tisíc,že?Jinak přes ext. Flash disc jedu eeebuntu a taky bez problému,jen tu a tam ta odezva je větší.Tak doufám,že i ty 7čky by teoreticky mohly naběhnout i z ext. media.
Pokud se mi dostane odpovědi budu rád,každopádně díky za tohle forum,moc mi tady pár rad už pomohlo.S pozdravem H.


úte 04.1.2011, 20:13
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: OS na externím mediu
Obavam se,ze to nepujde a jestli ano,tak ty odezvy systemu budou obrovske,proste limitovane technickymi moznostmi USB.Zkus to.Disk kup,ten se ti vzdycky hodi.Docela by me zajimal vysledek.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 05.1.2011, 13:20
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: OS na externím mediu
petrulin1: presne tak, vono se to da lehce vyzkouset s ruznymi MiniPE instalacemi Windows pres externi USB. Osobne bych do toho nesel.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 05.1.2011, 14:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu