Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Opět klávesa Fn :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 09.12.2016, 0:00



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Opět klávesa Fn 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2011
Příspěvky: 2
Příspěvek Opět klávesa Fn
Zdravím všechny a prosím o radu.
Vím že se to tu už několikrát probíralo, ale nenašel jsem zatím nic co by mi pomohlo. Na svém Eee 1215N jsem musel přeinstalovat Win7HP. Zbavil jsem se zbytečného rozdělení disku, nainstaloval legální windowsy, ze stránek Asusu (http://support.asus.com.tw/download/dow ... uage=cs-cz) stáhl a nainstaloval všechny ovladače a PC se tváří že je vše v pořádku, ale s klávesou Fn mi funguje jen změna jasu displeje. Nefunguje ovládání hlasitosti, přepínání displej-externí monitor a zapínání wifi a bluetooth. Nemohu přijít na to proč. Zřejmě mi chybí nějaká utilitka, ale nedokážu přijít na to jaká a kde ji stáhnout. Neumím bohužel anglicky a na českých stránkách se mi to nepovedlo najít. Pomůžete mi někdo? Díky předem.


sob 09.7.2011, 13:37
Profil

Registrován: 07/2011
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Opět klávesa Fn
Ja mam sice 1015PN alewovladace jsou podobne pokud mas Win7 stahni KB Filter Utility a nainstaluj pak ti bude chodit vse tedy Fn plus F1,F2 atd...
Je to na http://www.asus.cz/ servis/podpora/ke stazeni vyberes z rolet menu produkt Eee family a tvuj model a potom OS program je v sekci utility aby jsi to nemusel hledat hodil jsem ti to na edisk
http://www.edisk.cz/stahni/25093/KBFilt ... .84MB.html


ned 10.7.2011, 22:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2010
Příspěvky: 49
Příspěvek Re: Opět klávesa Fn
Myslím, že je to Hotkey Utility ;-)

_________________
Toshiba Satellite A200 -> Asus Eee PC 1215 N Black (Win 7 HP 64 bit, KINGSTON 2x2 GB DDR3 1333 MHz) ->
Asus U31 SD (Intel® Core™ i5-2410M, 4GB DDR3 1333 MHz, NVIDIA GeForce GT 520M 1GB DDR3)


pon 11.7.2011, 14:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2011
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Opět klávesa Fn
To Martas11:
Super,díky za poslání souboru. Stáhl jsme si to, nainstaloval a už to šlape jak hodinky. Díky!!!


čtv 14.7.2011, 19:24
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu