Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 74
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
pokial sa niekomu nechce (ako mne) stačí použit toto:

http://pocitace.sme.sk/c/2851866/setrit ... j-dat.html

okrem ineho je tu aj kopec nápadov a vylepseni http://pocitace.sme.sk/r/pocit_triky/Ti ... apady.html

_________________
EeePC 901 Ubuntu 10.04 Netbook Remix


stř 29.7.2009, 21:01
Profil ICQ

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 1
Příspěvek Problem
Mam problem, vse funguje ok. Ale kdyz chci napsat nejakej text napr. username pri prihlasovani, tak se objevi to okynko do kteryho to napisu, ale nejde mi stisnout OK. Co mam udelat nebo jakou klavesu stisknout.

Mam na mysli na notebooku


stř 19.8.2009, 13:29
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 74
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
mne to nedalo a vyskusal som to na velkom compe. Naistaloval emulator a stiahol operu jad jar a vsemozné varianty, no pokaždé ako som to v emulatore otvoril vyhodilo chybu...

_________________
EeePC 901 Ubuntu 10.04 Netbook Remix


stř 19.8.2009, 15:58
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: okr.Bruntál
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
OK stlačíš myší.

Nezkoušel jsem to na desktopu, ale připojil jsem EEE k LCD monitoru a spustil rozlišení 1024x768 a pracoval s tím.

_________________
EEE 904HD Celeron M353 900MHz, DDR 1GB, HDD 80GB, od ledna 2009 dualboot defaultně openSuse 11.1 s KDE 4.1 a nepoužívaná záloha Win-XP


pon 14.9.2009, 19:43
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Tak tohle je úplně nejvíc super, jsmach si zasloží pochvalu za vynikající tip *6*

Honza_ píše:
Já už na surf+ jedu několik měsíců, a nebere mi to ani "kačku". Je to jen o tom, umět nakonfigurovat firewall. Ven musí jít jen povolené (neplacené) porty.

Pozor, podmínky služby nedovolují připojení přes PC.

Neznáte někdo bližší info ohledně těch portů a potřebné konfigurace?

kubicek7 píše:
Mam problem, vse funguje ok. Ale kdyz chci napsat nejakej text napr. username pri prihlasovani, tak se objevi to okynko do kteryho to napisu, ale nejde mi stisnout OK. Co mam udelat nebo jakou klavesu stisknout.

Mam na mysli na notebooku

Taky můžu na OK klikat jak chci a nic se neděje. Ani zpátky se nedostanu.


stř 09.12.2009, 15:50
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Zkus Opera mini 5 beta...tam už zadávání do polí jde...pouze tam zatím asi není RSS čtečka..jinak běží výborně...


stř 09.12.2009, 16:20
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: okr.Bruntál
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
jen malou poznámku k tarifikaci u T-Mobile,
já používám starý tarif surf+, který je sice neomezený, ale musíš používat jen přenos přes port opery mini, tj. www, vše ostatní je za peníze,

nový tarif surf+ (od cca 2008) už počítá s FUP 50MB, ale pro změnu neomezuje porty a můžeš přenášet v rámci paušálu různá data.

_________________
EEE 904HD Celeron M353 900MHz, DDR 1GB, HDD 80GB, od ledna 2009 dualboot defaultně openSuse 11.1 s KDE 4.1 a nepoužívaná záloha Win-XP


sob 09.1.2010, 17:27
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Chtěl bych se zeptat , jak to zjistím , jestli mám starý nebo nový Surf+..je to odvozeno od stáří SIM karty , nebo kdy jsi to aktivoval?....a po překročení FUP50MB...dojde ke zpomalení nebo musíš zbytek platit....Díky


ned 10.1.2010, 13:14
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Nejsem si uplně jistej, ale podle mě tohle momentálně už postrádá smysl, protože fci. Turbo už využívá i běžná opera pro stolní počítače, která při zjištění pomalého připojení taky přepne na komprimování dat.


úte 12.1.2010, 10:51
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Desktopová Opera sice Turbo zapne, ale pořád je ten datový přenos větší než u Opery mini. Přes Vánoce jsem byl na horách, kde bylo jen GPRS, a kdyby nebylo Opery mini, tak bych u netu asi vyrostl.


sob 23.1.2010, 15:23
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu