Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Dáš otevřít nejprve microemulator.jar....potom -file-open JAD file-(ne open file url)...a najdeš kde máš staženou operu mini(generic)...operamini.jad....pak jsi teprve v opeře mini...a zadáváš adresy jako obvykle...


sob 21.2.2009, 18:07
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Super. Uz to bezi. Dikec *3005* Ted jen vyzkoumat to, aby se pres gprs do NTB tahala data jen pres tu OperuMini. Aby to netahalo aktualizace Win, antiviru apod. Musi se to nekde ve Woknech zakazat, nebo si to bere jen data stazena Operou? Mate to nekdo odzkouseno?


ned 22.2.2009, 21:06
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: okr.Bruntál
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
když zakážeš aktualizace win, vypneš skype a icq, nebude to tahat nic jiného než data přes operu mini, mám to otestované během pobytu v lázních na tarifu Surf. Platíš jen za navázaní spojení do sítě, cca 5O hal. za spojení(třeba na celý den).

_________________
EEE 904HD Celeron M353 900MHz, DDR 1GB, HDD 80GB, od ledna 2009 dualboot defaultně openSuse 11.1 s KDE 4.1 a nepoužívaná záloha Win-XP


pon 23.2.2009, 23:05
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
A když vypnete automatickou aktualizaci času, tak si ušetříte i ten padesátník. :)


úte 24.2.2009, 10:09
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: okr.Bruntál
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
já myslím, že neušetříme, ony ty data jsou pravděpodobně z režie navázání spojení (tj. vybereš síťová připojení, najdeš spřipojení T-Mobile GPRS nebo něco podobného co jsi nainstaloval k mobilu, dáš příkaz spojit a proběhne pár paketů, to samé proběhne při rozpojení. Já nevím, ale asi to nebude synchro hodin.

_________________
EEE 904HD Celeron M353 900MHz, DDR 1GB, HDD 80GB, od ledna 2009 dualboot defaultně openSuse 11.1 s KDE 4.1 a nepoužívaná záloha Win-XP


úte 24.2.2009, 18:14
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Já už na surf+ jedu několik měsíců, a nebere mi to ani "kačku". Je to jen o tom, umět nakonfigurovat firewall. Ven musí jít jen povolené (neplacené) porty.

Pozor, podmínky služby nedovolují připojení přes PC.


úte 24.2.2009, 20:35
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Tak panove to je fakt pekelne :twisted:

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


stř 04.3.2009, 1:09
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
nechce se mi zakládat nový topic tak to napíšu sem.
Vyzkoušel jsem operu mini 10alpha a musím říct že turborežim mě víc než nadchl - ve spojení s internetem v mobilu od Vodafonu za 177,- (teď ještě pořád zadarmo) a Sony Ericssonem K770 běhá slušně rychle a dokonce má i nějaké ty vymoženosti navrch oproti microemulátoru takže sem nadobro přešel od IE7/IE8 na operu když sem v místě s Wi-fi nebo kabelem tak sufruju bez turba a když jedu třeba vlakem tak zapnu turbo a surfuju docela rychle a nemusím se nijak omezovat :P vřele doporučuju všem.
a jen takový dotaz - pozná mobil jestli přes něj data proudí někam jinam? jestli ne, tak je to i pro Vás s T-mobilem ;)


čtv 21.5.2009, 13:24
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: okr.Bruntál
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
u T-mobile můžeš v rámci paušálu surf+ (i surf&mail+) přistupovat zdarma na net jen na proxy MiniOpery, TurboOpera používá jiný proxy a tedy tyto data jsou na Surf+ učtována (zkoušel jsem to).

Ten levný tarif u Vodafonu byl pokud vím v prokmoakci bez omezení na 6 měsíců a pak už měl fungovat jen pro OperuMini.

_________________
EEE 904HD Celeron M353 900MHz, DDR 1GB, HDD 80GB, od ledna 2009 dualboot defaultně openSuse 11.1 s KDE 4.1 a nepoužívaná záloha Win-XP


úte 23.6.2009, 14:57
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
hadam, ze ti co resi penize, tak to budou studenti jako ja, neni lepsi si u vodafonu za 89 zaplatit mobilni internet a normalne surfovat a nic neresit?


pon 29.6.2009, 21:39
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu