Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
zdravím už se mi to nějak podařilo rozchodit a musím říct že to funguje naprosto sqele :D

díky moc za super tip jak na internet v ečku ;)


ned 07.12.2008, 19:20
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Tak jsem rozchodil Operu mini 4.2 na microemulatoru na eee 701...není to špatné...akorád mi nechodí ukládání stránek a stahování souborů...

nainstalováno: Java 6 update11
microemulator 2.3.
opera mini4.2 (zkoušel jsem generic a SE K850)

podařilo se to někomu rozchodit ? díky...


sob 20.12.2008, 10:48
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: okr.Bruntál
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
stahování souborů mini opera neumožňuje, není určená ke stahování dat. Ukládání také nezná, v mobilu pro který je původně určena by jsi to asi nevyužil. Umožňje akorát ukládat záložky (přes menu/nástroje).

Už mi přišlo vyúčtování za minulý měsíc, u T-M jsem platil pouze sestavovcí pakety tj. cca 1Kč za několikahodinové spojení a brouzdání po webu.

_________________
EEE 904HD Celeron M353 900MHz, DDR 1GB, HDD 80GB, od ledna 2009 dualboot defaultně openSuse 11.1 s KDE 4.1 a nepoužívaná záloha Win-XP


sob 20.12.2008, 12:48
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Opera Mini Mod to umí :)


sob 20.12.2008, 19:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Já sem teď spokojenej protože si bodnu mobil na usbčko zapnu diablo 2 a pařím jak o dušu :D a cena? na půl roku zadara :lol:


úte 23.12.2008, 17:34
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Mikroemulator mi na PC bezi. Ted ale nevim, jak ho mam donutit, aby se na net rozbehl pres Nokii E51, pripojenou s PC pres BT s tarifem T-Mobile Surf+? Poradi prosim nekdo? ...hlavne aby jsem se pripojoval prave pres ten tarif Surf+.


sob 21.2.2009, 12:11
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Připojuji se také přes bluetooth ale s Palm Centro...ale mohlo by to být podobné...zkus spárovat mobil a eee...po té z Eee jdi do aplikace , kterou si dostal s Bluetooh(Bluesolei)....a dej net connect...odklikat OK...(vytočit)...ještě je potřeba nastavit inicializační řetězec v netbooku-připojení DUN modem-podle operátora......viz.tento článek:
http://www.palmhelp.cz/html/modules.php ... _cat=18#97

S Nokii nemam zkušenosti, ale u centra se nemusí nic nastavovat , stačí zapnout Bluetooth..Hodně zdaru..


sob 21.2.2009, 12:53
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Pripojeni pres gprs jsem jiz na ntb rozbehal. Ted by me zajimalo, jak presne se na stranky vlastne dostat. Pokud dam File-OpenJadUrl, tak mi vyskoci chybova hlaska. Jedu na WinVista. Telefon je s ntb pres BT spojen. Jak je to vlastne,kdyz se ted pripojim pres klasickou operu z PC? Zacnou se mi tahat "draha" data? Co ruzne aktualizace Win apod?


sob 21.2.2009, 17:31
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
Mám win XP a stačí otevřít soubor operamini.jad přes microemulator...pak už vše běhá jak má...u Visty bohužel nevím....jinak data na surf+ se počítají pouze přes operu mini...či vestavěný prohlížeč v telefonu...vše ostatní jako aktualizace či velký prohlížeč,icq atd.... je zpoplatněno zvlášt...alespon podle mých zkušeností...
pokud Ti to nefunguje bude problém asi ve Vistách....


sob 21.2.2009, 17:52
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: OPERA MINI v rozlišení 1024 x 800
A kam tedy zadvas adresu www kam se ma OperaMini pripojit? Je to tak jak pisu, tedy pres File- Open Jad Url?


sob 21.2.2009, 17:57
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu