Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 OpenGL :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 03.12.2016, 13:47



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 OpenGL 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 11
Příspěvek OpenGL
Ahoj projížděl jsem forům co bych na eee pc 701 spustil.Stahl jsem si Quake 3 a mám problém.Když ji chci spustit napíše mi to chybu.Zkoušel jsem to i přes 3D Analyzer ale furt ta stejná chyba....Odkazuje mě to na OpenGl tak jsem našel si našel na stahuj.cz nějaký knihovny do opengl ale problém je v tom že nevím kam je mám dát???Nevíte jak dál????
A nebo neznáte jiný sw přes který bych hru spustil?
Q3 1.32 win-x86 Oct 7 2002
----- FS_Startup -----
Current search path:
F:\Quake III Arena\baseq3\xfdm2.pk3 (63 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\q3training_L1.pk3 (10 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\pak8.pk3 (9 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\pak7.pk3 (4 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\pak6.pk3 (64 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\pak5.pk3 (7 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\pak4.pk3 (272 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\pak3.pk3 (4 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\pak2.pk3 (148 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\pak1.pk3 (7 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\pak0.pk3 (3539 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\overkill.pk3 (8 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\OspRa3map1.pk3 (23 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\hub3aeroq3.pk3 (30 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\drtrixiipro.pk3 (13 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\drjumpiipro.pk3 (6 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\ca-tamb.pk3 (66 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\acid3dm3r.pk3 (46 files)
F:\Quake III Arena\baseq3\6++.pk3 (9 files)
F:\Quake III Arena/baseq3

----------------------
4328 files in pk3 files
execing default.cfg
execing q3config.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok
...detecting CPU, found Intel Pentium III

------- Input Initialization -------
No window for DirectInput mouse init, delaying
Joystick is not active.
------------------------------------
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 8: 1280 1024 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: failed, bad mode
...trying next higher resolution: failed, bad mode
...restoring display settings
...registered window class
...created window@3,22 (1286x1056)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...41 PFDs found
...hardware acceleration found
...PIXELFORMAT 6 selected
...creating GL context: succeeded
...making context current: succeeded
...WARNING: fullscreen unavailable in this mode
...setting mode 8: 1280 1024 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: failed, bad mode
...trying next higher resolution: failed, bad mode
...restoring display settings
...window already present, CreateWindowEx skipped
Initializing OpenGL driver
...WARNING: fullscreen unavailable in this mode
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Knihovny
http://www.stahuj.centrum.cz/hry_a_zaba ... -knihovny/


sob 18.4.2009, 16:38
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 48
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: OpenGL
to když jsme chtěli hrát ve škole na počítačích tak to taky napsalo něco s Grafickou kartou.. ale na 701 by quake 3 měl v pohodě běhat.. zkus zkusit i jiny rozlišení, ale tím to asi není

_________________
Éčko 1000h, 2GB ram, Black edition


pon 20.4.2009, 15:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: OpenGL
To už jsem dělal ale nic.....


pát 24.4.2009, 5:50
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: OpenGL
A dela mi to i u Return to Castle Wolfenstein


pát 24.4.2009, 5:51
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: OpenGL
Mno mě to dělalo taky, musí se to ale pustit s rozilšením přímo pro eee, což se dělalo tuším někde v conf. souboru. http://wiki.eeeuser.com/list:games na tyhle strance je napsan postup tušim ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 24.4.2009, 8:45
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu