Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 odebrání msworks :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.1.2017, 20:06



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 odebrání msworks 
Autor Zpráva

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek odebrání msworks
Prosím o radu, jak odebrat msworks bez instalačního cd, které u eeepc nebylo. Problém už jste tady řešili, ale potřebné soubory nemůžu najít. Bojuju s místem. Děkuji M.


sob 15.11.2008, 16:47
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: odebrání msworks
Co takhle ovládací panely-přidat a odebrat programy?


pát 21.11.2008, 16:48
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: odebrání msworks
Krc1 prosím nepiš už, když nevíš na co odpovídáš... Tady se jedná pravě o odebirani pomocí pridat/odebra.... Mam stejný problém. Při uniinstalu to žádá soubory z instalačního cd. Tak prosím zanech těchto offtopic příspěvků.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 21.11.2008, 17:12
Profil ICQ

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: odebrání msworks
Já osobně bych to řešil natvrdo odmazáním z Program Files, a pak když se dá v Přidat/Odebrat programy Odebrat, tak by to nemělo najít od/instalační program, takže by se to z té nabídky mělo odstranit.

Pár programů jsem už takto odstraňoval, ale nwm, jestli to pujde i u toho Worksu.


pát 21.11.2008, 19:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: odebrání msworks
nepamätám si, či som pri odinštalácii potreboval CD. Keď mám podobný problém, riešim to cez registre. Dám si vyhľadať všetko (F3) a vždy, keď to niečo najde, odstránim. Zatiaľ sa mi len raz stalo, že sa mi podarilo odstrániť aj niečo iné. Bola to moja chyba, lebo som klikal na "delete" automaticky a mekontroloval na čo práve register ukazuje. (inak pomáha to aj pri časovo obmedzenej inštalácii) Ak to chce CD, je to asi len predinštalované ?


pát 21.11.2008, 19:49
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 57
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: odebrání msworks
Řešil (a vyřešil) jsem to tady
viewtopic.php?f=7&t=315&hilit=+works&p=3442#p3442
Bohužel už jsem ty soubory smáznul a na místě odkud jsem to stahoval už nejsou. Co jsem ale koukal, tak na torrentech works8 stále je ;)


pát 21.11.2008, 19:59
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: odebrání msworks
To Satyres: máš pravdu, že sám ten problém nemám :) ale když se koukneš na ten odkaz, co sem dal filo, tak se tam od někoho dočteš, že to tak udělal a jak. I v případě, že bych nějak ujel,tak snad není nutné mě hned napadat.

Jinak já sám používám EasyCleaner, je tam taky tlačítko odebrat programy a nikdy to nechtělo vložit instalaci, nicméně je dobré potom ještě zkontrolovat registry a program files.


sob 22.11.2008, 12:19
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: odebrání msworks
Taky bych to řešil přes třeba Ccleaner, Spybot S&D, TotalUninstaller či tak...jak píše krc, taky se mi nestalo že by něco chtělo inst. medium aplikace kterou chci odlifrovat...


sob 03.1.2009, 19:11
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: odebrání msworks
také mám problém s odebráním Works, chce to po mě jakýsi soubor ( na cd přiloženém k notebooku Microsoft Works nejsou ), nedaří se mi ani ten soubor nikde najít ke stažení ( samé placené torrenty ), Mohl by mi někdo pomoct ( zkoušel jsem odinstalovat i pomocí Revo uninstaler a ještě pomocí jednoho co tu někdo radil, nepomohlo to )


ned 15.2.2009, 20:36
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: odebrání msworks
Soudruzi z M$ radí ještě zkusit odinstalovat program v "nouzovém režimu" (F8).
Jinak osobně pro čištění Win používám "Advanced System Care", který je myslím důkladnější než CCleaner.
Pozor, v rukách "neznalého" může udělat i paseku!

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


ned 15.2.2009, 21:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu