Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 odebrání msworks :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 29.5.2017, 11:29



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 odebrání msworks 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: odebrání msworks
VldýŠek píše:
Soudruzi z M$ radí ještě zkusit odinstalovat program v "nouzovém režimu" (F8).
Jinak osobně pro čištění Win používám "Advanced System Care", který je myslím důkladnější než CCleaner.
Pozor, v rukách "neznalého" může udělat i paseku!


tak nouzový režim nepomáhá, píše to že služba pro odinstalování není dostupná, nevím co je zač Advanced System Care, ale Revo uninstaller, kompletně maže všechny stopy po programu v registrech, takže nevím co může být důkladnější, ale problém je v tom že, k odinstalaci nemůže dojít, protože je přerušena hláškou ve které chce originál cd MS Works


ned 15.2.2009, 22:45
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: odebrání msworks
No a co tohle http://support.microsoft.com/kb/290301/. Je to přímo z dílny Redmondu, jakýsi Windows Installer CleanUp.
Nevylučuji, že nebude potřeba udělat ještě "úklid", tj. smazat program ze složky Program Files, a vyčistit registry ;)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


pon 16.2.2009, 11:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: odebrání msworks
tak to jen odebralo MS works ze seznamu přidat nebo odebrat programy, což nebyl zrovna dobrý nápad, každopádně, program tam stále mám


Naposledy upravil Admin dne úte 17.2.2009, 15:46, celkově upraveno 1

Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)



pon 16.2.2009, 15:34
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: odebrání msworks
Mam stejny problem. Asi zkusim ten "Advanced System Care". Sice to podle pohledu na stranku vypadalo jako nejaky trojan nebo spyware, ale kdyz jsem to prohnal googlem, tak se to jevi OK.
Podobny odinstalacni problem obcas nektere programy mivaji. Je to tim, ze se pomocny soubor nenecha ulozit na pevny disk a potom to vyzaduje origos CD. Od Asusu je kretensky, ze to takhle idiotsky nainstalovali.


stř 18.2.2009, 22:57
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: odebrání msworks
peca007: pak dej vědět, jak jsi dopadl


Naposledy upravil Admin dne čtv 19.2.2009, 0:07, celkově upraveno 1

Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)



stř 18.2.2009, 23:10
Profil

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: odebrání msworks
No ja jsem to poresil totalunistalerem v portable verzi a vse slo jako po masle potom register cleaner take portable a vse bylo ok


čtv 19.2.2009, 0:32
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: odebrání msworks
Ok, vcera jsem se do toho dal. Trvalo mi to hromadu casu, protoze jsem se nakonec vrhnul hned na rucni promazani registru a klicu s "works" v nazvu ci hodnote tam bylo mraky. Pak jsem smazal Worksy z dusku. Nakonec jsem pustil nejaky cistic registru, ktery opravil nejake nesrovnalosti a hotovo.

Co me sere je, ze jsem pri te operaci nejak rozhodil prave klikatko a nevyskakuje menu. Klepnuti 3 prsty na multitouch funguje ok, ale tlacitko ne. A hlavne, kdyz jsem cca po 2 hodinach koncil s prohledavanim registru, tak jsem si vzpomnel, ze originlky worksu ma mamka o patro vys :-/ Hlavne ze jsem se divil, ze si to nechala vnutit, kdyz to na nic nepotrebuje.

I kdyz stejne uvazuju, ze nakonec skoncime u Linuxu. Ty windows na 4GB fakt jsou zoufaly.

Edit: Tak nevim, ale prave klikatko zacalo samo od sebe zase fungovat. Takze zatim u me dobry. Nicmene bych z osobni zkusenosti radil sehnat nekde instalcku works, nebo lepe prudit na support asusu, at si to vyzerou :-)


pát 20.2.2009, 15:53
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: odebrání msworks
http://linksave.in/189738190949b60626e468d

tady je .iso soubor pro instalaci Anglických works. Ovšem jestli to bude fungovat na české vidle, je otázkou, nedostal jsem se k tomu to vyzkoušet....

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


úte 24.3.2009, 15:00
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu