Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Obnoveni Xandrosu pres USB flash klicenku :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.10.2017, 11:10



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Obnoveni Xandrosu pres USB flash klicenku 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Obnoveni Xandrosu pres USB flash klicenku
Prosim poradi nekdo jak dostat zpet instalaci xandrosu pres flesku. Program co je na cd mi porad dela chybu ze pry mam flesku vytahnout pro redetekci *8*

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


ned 08.6.2008, 17:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Obnoveni Xandrosu pres Flesku
Obnoveni se dela tak, ze spustis ten programek od Asusu a on zformatuje flashku. Pak te vyzve abys ji vyndal a zandal pote by melo jit uz kopirovani souboru na tu flasku ( a navic to poznas podle toho , ze se ti tam vytvoril adresar Boot ). Nicmene se mi stalo i ze na jednom pc se po formatovani a opetovnem zandani flasky , nezacalo kopirovat. Duvod byl ten ze se z nejakych duvodu nevytvoril ten boot adresar. Takze sem nepouzil ten AsusSetup.exe ale jinaj exac co v tom adresi delal to same akorat v AJ. ( ted to nemam pred sebou tak to z hlavy nevim, ale vecer doplnim )


úte 17.6.2008, 14:51
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Obnoveni Xandrosu pres Flesku
SUPER objev!!! Prelozit si to taky umim. Hacek je v tom ze se fleska nejprve musi naformatovat na FAT 16 to je ta druha volba dole a nasledne se musi pustit ta prvni volba pak dojde k naformatovani vytvoreni boot adresare a kopirovani xandrosu *4* takze postup co jsi rekl je spatny zadny vytahovani neni potreba *4*

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


úte 17.6.2008, 18:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Obnoveni Xandrosu pres Flesku
Tak mam uplne stejny problem, furt me to dokola rve, ze mam vyndat a vratit flashku. Nepomaha vubec nic, ani zformatovani na FAT16. Nechapu to *71*

EDIT2: Takze nakonec jsem to "ocural" tak, ze jsem natvrdo vytvoril adresar BOOT a dal RETRY *40*

EDIT3: tak to nicemu nepomuze, protoze ta klicenka neni bootovaci. Nechapu, proc ta utilita z toho neudela bootovaci disk.

EDIT4: takze nakonec pomohlo az spusteni z adresare Software\BootTool\BootTool\FreeOSTool.exe, ktery opravdu naformatoval klicenku jako bootovaci.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 24.6.2008, 7:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Obnoveni Xandrosu pres Flesku
taky jsem dnes zkousel a mas pravdu no to jsem zapomel uvest ;)

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


úte 24.6.2008, 13:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Obnoveni Xandrosu pres USB flash klicenku
Mimochodem, mám verzi XP. Dá se to Xandrosí DVD pro EEE někde stáhnout jako ISO???


pon 14.7.2008, 11:23
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Obnoveni Xandrosu pres USB flash klicenku
Odpovím si sám, sem lama. Dá... :D přímo na stránkách výrobce je odkaz... *3*


pon 14.7.2008, 11:41
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Obnoveni Xandrosu pres USB flash klicenku
hod link pls :)

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


pon 14.7.2008, 12:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Obnoveni Xandrosu pres USB flash klicenku
http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=215613


pon 14.7.2008, 12:16
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Obnoveni Xandrosu pres USB flash klicenku
a pro 901 jsi to prosimte někde neviděl ? ať hledám, jak hledám tak nic.
(přiznám se, že netuším, jestli je pro to special verze, ale protože je jinej procesor i displej tak bych řekl, že snad jo :D )

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pon 14.7.2008, 12:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu