Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ...... :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 14:35



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ...... 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ......
Ahoj všichni, obnovoval jsem systém z cd dodaného asusem přes extérní mechaniku, asi v půlce instalace systém hodil hlášku, že nemůže najít nějakej soubor, nešlo pokračovat, jen restartovat a po restartu teď jen bliká kurzor v levém horním rohu a nejde s tím nic dělat :( nevím jestli to nějak blbě přepsalo bios nebo co, ale na nic nereaguje. Poraďte pls někdo něco.


pon 24.8.2009, 18:53
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ......
sežeň si instalační CD WinXP home a přeinstaluj to normálně.
Vypadá to, že to orig DVD máš poškozené. Bios to nepřepisuje, pouze to nekorektně obnovilo (resp.neobnovilo) a tudíž ti nenastartuje systém.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pon 24.8.2009, 20:30
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ......
Instalace XP na EEE 1000H je popsána tady http://forum.mujeee.cz/jednoducha-instalace-windows-xp-na-asus-eee-1000h-t1099.html a není ani potřeba instalační DVD

_________________
ASUS EEE PC 1000H XP SP3 + PC E3800 3GHz 6GB RAM 500GB RAID1 + 500GB W7 64b + PC CELERON 2,6 GHz 1GB RAM 160 + 80GB XP SP3 + NAS QNAP TS209 II 500GB RAID 1 + HTC TOUCH HD 8GB


úte 25.8.2009, 8:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ......
mno pokud obnovoval z dodaného dVD tak má k dispozici ext. mechaniku a tím pádem je pro něj podstatně jednodušší použít klasické CD od widlí.
nicméně oba postupy jsou možné a fungují :D

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 25.8.2009, 9:22
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ......
neni to trojskej kun? *74*


úte 25.8.2009, 20:08
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ......
co jestli není trojskej kůň ?
opravdu zbožňuji takovéto duchaplné dotazy.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 25.8.2009, 20:56
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ......
Použít klasické CD od WinXP není jednodušší protože se Asus aplikace musejí stahovat a instalovat separátně, kdežto z obnovy je všechno sell-status.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


úte 25.8.2009, 22:25
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ......
Rada je jediná: začít s instalací znovu od začátku.


stř 26.8.2009, 8:26
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ......
ajne píše:
Použít klasické CD od WinXP není jednodušší protože se Asus aplikace musejí stahovat a instalovat separátně, kdežto z obnovy je všechno sell-status.

jo, ale pokud mu to v půlce zařve, že nemůže najít nějakej soubor, většinou to znamená, že je instalační DVD poškozené. a než shánět nové, je jednodušší normálně přeinstalovat z klasického cd WinXP.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


stř 26.8.2009, 13:07
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: Obnova systému z cd od asusu a eeečko v prdeli :( ......
Řešil jsem podobnou situaci, hned v počátku instalace z obnovacího DVD naskočila chyba a instalace byla ukončena. Vyřešil jsem to tak, že jsem nainstaloval klasické Windows XP Home SP3 a poté jsem vložil obnovovací DVD od Asusu ,nainstaloval Windows z něj, instalace už probíhala naprosto v pohodě a EEE bylo jako po prvním spuštění.


stř 26.8.2009, 15:07
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu