Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 nové win7 na 1201N :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 12:41



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 nové win7 na 1201N 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek nové win7 na 1201N
Zdravím,
potřeboval bych poradit. Win co byly v notasu(1201N) se mi od výrobce zdáli dost přeplácaný spoustou programů, tak jsem si sosnul jiny win7 home premium, udělal bootovací flash disk a naistaloval win, ted kdyz je chci aktivovat klicem, který mam zespod notasu napsany tak mi ho to nebere. Můze někdo poradit kde jsem udělal chybu?
Díky


čtv 19.8.2010, 13:04
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: nové win7 na 1201N
Máš licenční klíč ke stejné edici, jakou jsi teď nainstaloval (Home Premium)?


čtv 19.8.2010, 13:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: nové win7 na 1201N
jj, notas jsem koupil s win7 home premium a naistaloval jsem 7 home premium.

edit: je vic druhu instalaci win 7 home premium? nebo je jedno kterou jsem stahl a naistaloval, hlavne ze to byly home premium?


čtv 19.8.2010, 14:22
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: nové win7 na 1201N
Nemusí být Home Premium jako Home Premium.Setkal jsem se s tím už i u XPček jak Home,tak Profi.Instalace ten klíč nevzala ani za boha.
Každopádně určitě stačilo jen odinstalovat to,cos tam nechtěl.A v neposlaední řadě udělat zálohu systému.Nebo máš nějaké DVD se systémem?Tvůj dotaz je položen poměrně hodně obecně.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 19.8.2010, 16:54
Profil

Registrován: 08/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: nové win7 na 1201N
kdyz jsem koupil notas, tak tam bylo prilozene instalacni dvd, kde je pravdepodobne image toho co v tom notasu bylo předinstalovano. Takže když tam ten klíč nenarvu, tak tam hodim, snad, zpet co je na tom dvd.

Jinak to vypada, že budu muset najit nějakou instalaci home premium, ktera mi veme ten klič, takhe verze ho odmita.

Jinak upřesnení dotazu, když zadám svůj product key, píše mi to, že mám zadat jiny, nebo si koupit jiny atd. Takže ten product key co mam nelapenej zespodu na notasu to nechce vzit.


čtv 19.8.2010, 17:04
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: nové win7 na 1201N
Osobně bych tam nahrál ten image,co byl přložen,odinstaloval bych nepotřebné,systém bych pročistil a je to.Nevidím moc důvodů k Tvému počínání.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 20.8.2010, 9:37
Profil

Registrován: 08/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: nové win7 na 1201N
duvod pocinani byl, ze jsem četl, že s novým OS ne tím co tam je to běhá rychleji a lépe. No ted pomalu sosám jinou verzi home tak uvidim potom, a pak tam vratim co mam tu image na dvd.


pát 20.8.2010, 13:08
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu