Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Nové paměti pro naše prcky :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 Nové paměti pro naše prcky 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Nové paměti pro naše prcky
http://www.extranotebook.cz/vykonne-notebookove-pameti

Co Vy na to?Cena je rozumná,bude-li tam znatelný rozdíl,no......


A např. zde k zakoupení:
http://eshop.marocomp.cz/zbozi/so-dimm- ... =z:119590&

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 04.3.2009, 17:08
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Nové paměti pro naše prcky
No vim ze ne kazdy asi s sebou porad chce tahat externí HDD a podobne. Mne slouzil dobre, jenze mi nedavno triskl na zem a ted akorat tak doufam, ze pujde opravit:(
Pro lidi jako já by byla vetsi pamet resenim. Omrknu to a díky za tip;)


stř 04.3.2009, 19:50
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Nové paměti pro naše prcky
Saxicola píše:
... externí HDD a podobne.


Myslim, že tady se mluvilo o Paměti, ne o úložném médiu... ;)

_________________
* EEE PC 901 Green


stř 04.3.2009, 20:18
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Nové paměti pro naše prcky
:o *24* :o

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 04.3.2009, 22:24
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: Nové paměti pro naše prcky
Zeptam se jako blb, nemam moznost se ted hned podivat. Zena ma Eee 901 a pokud me pamet neklame, ma 1 GB RAM. Je v 901 _volny_ slot na so-dimm? Ze bych ji ted v praci (delame objednavku na HW) objednal druhy gigo.
Respektive, bylo by mozne pouzit i tyto 800 MHz moduly? Nrad bych neco koupil a pak se toho zase zbavoval.


čtv 05.3.2009, 10:48
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Nové paměti pro naše prcky
Ne. V eee 901 je pouze JEDEN slot na ramku. Tznm. že musíš koupit JEDEN modul o velikosti 2GB. Na frequenci tolik nezáleží ale je škoda kupovat více jak 667mhz, protože eee to stejně použije podtaktované.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 05.3.2009, 12:04
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: Nové paměti pro naše prcky
dikes. akorat ty RAM s nizkou latenci maji jen v tom kitu po 2 kusech. nu coz, vemu co bude, stejne jde hlavne o velikost.

jen tak pro zajimavost, 4 GB to asi nesezere, coz? (ok, ok, jdu googlit :-)


čtv 05.3.2009, 12:20
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Nové paměti pro naše prcky
Jestli to tedy objednáš,určitě sem napiš svůj pocit.Zda je to znát na rychlosti,či nikoliv.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 05.3.2009, 16:35
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: Nové paměti pro naše prcky
Nakonec jsem objednal moduly SO-DIMM 2GB DDR2-667MHz Kingston CL5. Musel jsem vzit co bylo skladem, CL4 solo nebyly a 4 GB jsem nechtel riskovat. Je jasne, ze uz nepujde rozchodit hybernace (suspend to disk), protoze 2 GB na systemovem disku neuvolnim, ani kdybych se znecistil do kalhot. Jenomze tak jako tak jsem nedavno hibernaci stejne vypnul, protoze nebylo miosto na C: a nemel jsem cas to resit. Holt je znat, ze to neni muj mazel a nema cas se mu tolik venovat :-)


čtv 05.3.2009, 17:12
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Nové paměti pro naše prcky
No já si tam teď dopisuju s tím eshopem,jak to vlastně je s tou cenou.759,-Kč za JEDEN MODUL je cena dobrá,ale při nutnosti koupit kit za 1600,-,to ne.Tak uvidím,co odpoví.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 05.3.2009, 17:16
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu