Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 nLite úprava XP Ho CZ s 1000H :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 4:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 nLite úprava XP Ho CZ s 1000H 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek nLite úprava XP Ho CZ s 1000H
Nejsem žádnej počítačovej analfabet ale marně hledám všude možně adresář I386 jak na počítači tak i na cd-čku ? Poradí někdo ? Kde je ten háček ?


pon 16.3.2009, 3:27
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: nLite úprava XP Ho CZ s 1000H
Musis ji hledat na instalacce Windows, ne na prilozenem mediu *4*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 16.3.2009, 12:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: nLite úprava XP Ho CZ s 1000H
já myslel že na přiloženém dvd jsou .... dá se nějak legálně to udělat a když né dají se ty WINDOWS PROFESIONAL HOME vrátit ? Nebaví mě furt nastavovat fůru věcí po nahrátí a mazání tuny nesmyslů.Škoda že nebyl bez OS nebo s LINUXEM.


pát 20.3.2009, 14:27
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: nLite úprava XP Ho CZ s 1000H
Windows Profesional Home je nějaký nový systém? Já myslel,že po Vistě přijdou SE7EN a ono nee.

Jinak,a co by sis pomohl,kdyby byl ntb bez OS? Tak se vžij do situace,že tam OS nebyl a nainstaluj si tam co chceš.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 20.3.2009, 15:57
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: nLite úprava XP Ho CZ s 1000H
Jo, jinak vrácení toho původního se tu už řešilo, stačí obnovit zálohu z Ghosta. Jedině tak je to legální. Přiložená sériovka sice občas funguje na jiná XP Home verze, ale to už legální NENI!!!

_________________
* EEE PC 901 Green


pát 20.3.2009, 18:07
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: nLite úprava XP Ho CZ s 1000H
Vážně mi chceš tvrdit, že když nainstaluju XP Home z jiného CD a použiju CD z nálepky na notebooku tak je to nelegální ? :D

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pát 20.3.2009, 18:28
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: nLite úprava XP Ho CZ s 1000H
Jo... Dokonce i kdybys ten netbook s nepřeinstalovanými Homy od výroby prodal kámošovi, on by si musel koupit nový widle, aby to bylo legální... OEM je nepřenosná licence na osobu a nesmí se ani přeinstalovávat, jen obnovovat. Víc se mě neptejte, taky s emi to zdá úchylný, říkal to jeden Win právník... Zřejmě MSák... :D

_________________
* EEE PC 901 Green


pát 20.3.2009, 18:30
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: nLite úprava XP Ho CZ s 1000H
Nenene,není to tak.Důležité jsou dvě věci.Za prvé samozřejmě originální licenční štítek,ale nejdůležitější je DOKLAD O KOUPI licence.Toť vše.
Jinak řečeno,když se prodávají notebooky s předinstalovaným systémem,kde je návod,jak si vytvořit zálohu systému doma na čisté medium,tak tyto VŠECHNY notebooky mají nelegální licenci?

A když to někomu prodám,licence je nepřenosná ???? A tys ukazoval občanský průkaz,když jsi kupoval notebook? Někdo tě někam registroval pod tvým jménem?

Medium je absolutně nedůležitá záležitost.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 20.3.2009, 18:57
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: nLite úprava XP Ho CZ s 1000H
Doprčic, říkám, že vo tom nic víc nevim, todle sem někde viděl, já tydlety sračky vůbec neřešim...

_________________
* EEE PC 901 Green


pát 20.3.2009, 19:46
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: nLite úprava XP Ho CZ s 1000H
Šak doprčic jasně.Nic nevím,ani Babičku jsem nečet.Nic ve zlým,ale takhle to je.

OEM je nepřenosná licence na jiný počítač.Proto ti prodejce PŘILEPÍ tu nesloupnutelnou nálepku na počítač.Je to jak s dálniční známkou.Přece když v lednu koupím známku a v únoru auto prodám,tak nový majitel nemusí koupit novou,protože se jmenuje jinak.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 20.3.2009, 20:26
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu