Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Nefunkční wifi.Poradí někdo? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 25.5.2017, 12:37



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Nefunkční wifi.Poradí někdo? 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Nefunkční wifi.Poradí někdo?
Nejedná se sice o "éčko",ale věřím,že mi někdo poradí.Jedná se o notebook dcery,Acer TravelMate 2493,OS Vista Home Basic,wifi adaptér Broadcom 802.11g.
Nejdřív začal přijímaný signál slábnout.Říkal jsem si,že stejně už bych přeinstaloval systém,tak jsem to neřešil.Synek vedle na stole(půl metru měl signál "zaplno",holka dvě až tři čárky a ještě když jsem notebook zaclonil svým tělem,tak to spadlo asi na 10-15%.Mám ADSL router,ty dva notebooky jsou asi pět metrů od něj-mezi tím jedna panelová stěna.V bytě mám další dva notebooky,které šlapou jak víno.
Ve středu jí ta wifina už chcípla úplně.Nula.Přeinstaloval jsem systém,ale nevidím wifi síť.Ale POZOR!Jen tu naši domácí.Vidím všechny možné cizí wifi sítě.Když se zkusím ke kterékoliv připojit,tak probíhá vše normálně a naběhne mi výzva k zadání síťového klíče. Když kliknu na ikonu vedle hodin,aby se mi zobrazily dostupné sítě,tak tu moji tam prostě vůbec nevidím.Seznam sítí se aktualizuje s přesouváním ntb do jiných místností.Ale ta moje síť tam furt není.Na všech dalších třech noteboocích v pohodě.
Když jdu do ovládacích panelů/spravovat bezdrátové sítě,tak tam jsem ji přidal ručně,je tam,ale připojit se k ní nejde.Vista mě hned pošle do háje,že se mám připojit k jiné sítí,nebo zapojit kabel(přes kabel připojení funguje v pohodě).
Přeinstaloval jsem ovladače,nechal jsem i Vistu,ať si je zaktualizuje sama.Nic.Vidím všechny sítě v nabídce,tu moji ale NE.Už jsem zoufalý.Myslím si,že ten adaptér asi chcípl a je to na reklamaci.Ale nejde mi do hlavy,že kdyby byl vadný,tak bych asi neviděl žádné sítě,ne?Vidím jich spoustu,jen tu moji ne.
Do routeru se také nedostanu-zadáním servisní adresy.Tak.Poradí někdo co s tím?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 08.2.2009, 11:52
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Nefunkční wifi.Poradí někdo?
Tezko rict, co a jak mas nastaveno na urovni routeru. Z jinych pocitacu se do jeho nastaveni dostanes?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 08.2.2009, 16:01
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: Nefunkční wifi.Poradí někdo?
Zdá se, že i "soudruzi z Redmondu" udělali někde chybu a už to ví, takže se podívej na http://support.microsoft.com/kb/928152/cs.
Vyzkoušej a dej vědět.
RAL TORA KE :D

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


ned 08.2.2009, 16:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Nefunkční wifi.Poradí někdo?
Nene,to jsme vedle,jak ta jedle.Všude nastaven Maximální výkon.
Znovu opakuji.Wifi jela a pak chcípla.Přeinstaloval jsem systém ze záložního DVD s obrazem systému,jak už jsem to dělal x-krát.Vždy to bylo v pohodě.Tentokrát ne.Vidím sedm jiných wifi sítí s různou úrovní signálu,ale nevidím tu svou.?.?.?.Na tomto jednom notebooku.Na dalších třech ji vidím,jsem k ní přihlášen a vše funguje OK.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 08.2.2009, 18:13
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Nefunkční wifi.Poradí někdo?
A z ostatních počítačů se do routeru dostanu.ANO.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 08.2.2009, 18:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: Nefunkční wifi.Poradí někdo?
OK, jen co jsem trochu googlil, tak jsem zahlédl, že to může být třeba (ne)přítomností SP1 pro Visty, apod.
Nemá M$ na těchto stránkách svůj support? Hledej tam.
Citace:
"Hasta la Vista, baby!"

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


ned 08.2.2009, 18:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Nefunkční wifi.Poradí někdo?
Nene,dík moc za snahu,ale taky ne.To jsou návody pro začátečníky.Já nejsem úplný začátečník.Instalací systémů mám za sebou stovku,ne-li dvě.Tohle je jiný problém.Buď ,a nebo je ten wifi adaptér vadný.Ráno vezmu ještě ntb do práce,kde máme nezabezpečenou wifi-restaurace a uvidím.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 08.2.2009, 19:24
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: Nefunkční wifi.Poradí někdo?
Můžeš sem hodit výpis příkazu ipconfig/all?
WiFi adaptér to asi není (neviděl by vůbec nic), to jsou ty Visty. Proto jsem psal o SP1. Taky jsou víc citlivější na nastavení DHCP a DNS a jiných ptákovin ;)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


ned 08.2.2009, 20:57
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Nefunkční wifi.Poradí někdo?
Hi, tohle vidim na prusvih s WiFi zarizenim a to dost vazny. Stejny pripad jsem mel s radiem D-link, s poradnou antenou videlo vsechny mozne i nemozne site, cim slabsi tim lepsi, jen tu jednu nejsilnejsi jsem tam nemel. A tohle bude ten pripad. Zkus zalezt za zed a tim zeslabit signal co to udela, pripadne snizit vykon AP na minimum. Proste co nejslabsi signal. Vypada to na poruchu v rizeni citlivosti, tim padem se prehlti signalem a prestane ho zpracovavat. Ale co s tim nevim, ja toho d-linka poslal ze strechy hooodne daleko do prostoru.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


ned 08.2.2009, 23:20
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Nefunkční wifi.Poradí někdo?
A vítězem soutěže se stává......... chvilka napětí........VaKu !!!
Ty kluku ušatá,tys na to kápl.Snížil jsem výkon signálu na routeru a už to frčí.Sice kluk vedle na stole má signál 90%,holka na tomhle ntb 60%,ale jede to.Pořád šlape hůře,než na ostatních PC,ale jede.Takže tam asi závada nějaká bude.Počítám,že se to bude zhoršovat,takže to bude na reklamaci.
Nicméně problém je vyřešen.Kluci dík moc ! *8*

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 09.2.2009, 16:11
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu