Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.1.2017, 19:09



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 19
Příspěvek Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP
Dobry den,mam EEE 901 a kdyz sem tam mel origo win tak me fungoval usporny rezim pri sklapnuti a nebo nromalne manualne ve startu ale ted sem tam dal jiny win..(XP Proff) a proste to tam neni :-(...dam vypnout a je tam jenom restartovat a nebo vpynout.kdyz dam nabidku napajeni tak tam to taky neni..tam je pri sklapnuti "neprovadet zadnou akci" ..nevim co stim a trapi me to:(..pomohl by mi nekdo?


čtv 12.11.2009, 17:38
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP
Máš nainstalováno ACPI?


čtv 12.11.2009, 17:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP
a to zjistim jak a popripade estli nemam tak kde to vezmu..to je ovladac ?


čtv 12.11.2009, 18:39
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP
jestli myslis power saving mode tak je to normalni, uz se to tu resilo nejmin jenou, ja taky kdyz pripojim monitor tak to chvili nejde ale za nejakou dobu po nejakem restartu systemu je vse v poradku,tak se ti to snad taky podari rozjet


čtv 12.11.2009, 20:54
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP
Tak a teď se ještě jednou v klidu nadechni a přečti si to znovu :mrgreen: Samozřejmě nejde o power saving mode, ale o to, co netbook udělá při zaklapnutí víka. Normálně má přejít do úsporného režimu, ve kterým v podstatě skoro nic nežere a dá se zas rychle probrat k práci... což očividně nedělá. Mně to taky dneska zablbnulo, ale naštěstí postačil restart.

Jinak lze doporučit jenom přeinstalování na původní verzi - Profi je nejen na éčku, ale i k normálnímu používání na stolním PC úplně k ničemu, něco navíc nabízí opravdu jenom pro experty - nebo stáhnutí všech éčkových ovladačů z webu výrobce. Problém je očividně v ovladačích, ne v HW samotném ;)

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


čtv 12.11.2009, 23:52
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP
Co přístroj udělá při zavření víka se v XP nastavuje v možnostech napájení - upřesnit v ovládacích panelech. Samozřejmě to platí i pro profi verzi.
Takže to neprovádět žádnou akci se v tom rolovacím okénku změní na požadovanou činnost. Pokud se rolovat nedá, je vadná instalace.


pát 13.11.2009, 10:06
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP
Přesně tak.Nevím,co tady řešíte.Tak je to v každých windows-vlastnosti napájení.Nastavují se doby do vypnutí monitoru,pevných disků,co má dělat za akci tlačítko Power a samozřejmě ono víko notebooku.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 13.11.2009, 16:42
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP
Petruline, ani ty nečteš? Vždyť píše, že tam to právě taky není...

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


pát 13.11.2009, 17:08
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP
Píše,co tam VIDÍ,nepíše,že tam není žádná roletka s nabídkou.Nechci se kolegy dotknout,ale spousta lidí na tu mini šipečku ani neklikne.Pakliže to tam není,tak to jde řešit přes příkazový řádek,ale kdybych já si vzpomněl jak,jednou jsem to řešil u Visty,zmizela mi z nabídky hibernace,byl to jednoduchý příkaz v "cmd",zkusím to pohledat na netu. " hiber on " to bylo,ale s nějakýma lomítkama,či podtržítkama.....

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 13.11.2009, 17:17
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Nefunkcni Usporny rezim ve Win XP
Hoši, neřešte to, už jsme to dávno vyřešili. Neměl nainstalováno ACPI. ;)


pát 13.11.2009, 20:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu