Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Nefunkční připojení na web, IM ale jede... :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 05.12.2016, 14:35



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Nefunkční připojení na web, IM ale jede... 
Autor Zpráva

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek Nefunkční připojení na web, IM ale jede...
Mám problém z webem..
Bez problému se s eee připojím na síť (přes wifi i přes mobil), přihlásím se na Mirandu a můžu komunikovat s celým světem.. ale když chci na web (přes IE7 nebo Mozillu), tak se eee tváří, jako by k síti nebyl připojený.. nezobrazí žádné www stránky. Tušíte v čem to může být? Nerad bych dělal recovery, doufám, že to bude prkotina.
Ještě včera to ale bylo v pořádku.. a nejsem si vědom, že bych nastavoval něco, co by toto mohlo způsobit..


sob 15.11.2008, 0:35
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: Nefunkční připojení na web, IM ale jede...
bohužel to asi nebude problém eeečka ale tvého připojení


sob 15.11.2008, 8:44
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Nefunkční připojení na web, IM ale jede...
Firewall?


sob 15.11.2008, 13:45
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Nefunkční připojení na web, IM ale jede...
Evidentne to bude neco, co to blokuje - muze to byt firewall, muze to byt nastaven nejaky proxy server, ktery nefunguje atd. Pokud ti jede Miranda, tak je problem na portu 80, pres ktery bezi http. Zkus jeste dat prikazovy radek a tam napsat "ping seznam.cz". Jede ti to?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


sob 15.11.2008, 16:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: Nefunkční připojení na web, IM ale jede...
no taky je možný že to dělá router, zkus si na to píchnou něco jiného na wifi jestli nejde tak si najed přes ip adresu na router a tam bude nakej blok, a nebo je možný že na tví ip bude chyba.. jako já tam měl bloklí html nevim proč ale prostě to tak bylo. teda jestli ti nejde ten ping


sob 15.11.2008, 17:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu