Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Naklonovani EEE :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 03.12.2016, 13:46



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Naklonovani EEE 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Naklonovani EEE
Chtel bych si naklonovat jeden system z jednoho do druheho EEE, abych to nemusel znova preinstalovavat. Bohuzel nemam k dispozici externi mechaniku, takze ted babo rad, jak to udelat? Idealne to dostat na SDHC pametovku, nebo na USB klicenku.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 08.6.2008, 14:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 51
Příspěvek Re: Naklonovani EEE
asi pres dd


ned 08.6.2008, 20:24
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Naklonovani EEE
Ceho? :o

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 08.6.2008, 21:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 51
Příspěvek Re: Naklonovani EEE
pomocí příkazu dd (unix), kde se zadá vstupnís oubor a cílový soubor. disk je v linuxu taky jen soubor:) je dobre nabootovat v nejakem safe rezimu ci z klicenky. podrobnosti na google.


úte 10.6.2008, 8:37
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 80
Příspěvek Re: Naklonovani EEE
jaxem uz tady psal - 4GB+ flash cokoliv (kartu do ctecky, klicenku), naformatovat a udelat bootable ( http://www.peklo.biz/category/tvrdon-mekon/ ) , nasypat si tam Ghost a udelat si image. Teda - co se tyce FAT a NTFS, nemam tucha jestli umi i Linuch EXT2-EXT3... Jo tak pan gioogle vrdi ze to umi, takze by nemel byt snad problem ;)


úte 10.6.2008, 8:46
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Naklonovani EEE
Mam tam WinXP,takze hokusy pokusy s linuxem (ktery jde uplne mimo me) me nechavaji chladnym. Takze idealne potrebuju z neceho nabootovat a potom to prekopnout na tu kartu, pripadne na pripojeny externi disk.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 10.6.2008, 9:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 80
Příspěvek Re: Naklonovani EEE
presne tak, proste udelat treba tim Ghostem image, ktere se pak rozbali na druhej stroj. Pripadne Acronic True Image atd. ale zvyk zelezna kosile = ja to klonuji vzdy Ghostem ;)


úte 10.6.2008, 10:26
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu