Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Najde se někdo z Olomouce, kdo by mi přeinstaloval OS ?? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.10.2017, 14:00



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Najde se někdo z Olomouce, kdo by mi přeinstaloval OS ?? 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 19
Příspěvek Najde se někdo z Olomouce, kdo by mi přeinstaloval OS ??
Přiznám se jsem absolutní amatér a notas používám jen pro muziku a filmy a ted se mi to nějak pokazilo a sám si to nedovedu přeinstalovat.Samozřejmě to nechci zadarmo.Kdo by byl tak laskav a byl mi ochoten mi pomoci, tak ad mi pošle SMS na číslo 777100305 díky předem.(jsem řidič a hodně času trávím mimo domov a proto sem moc nechodím a udávám své tel.číslo.)


úte 23.2.2010, 10:52
Profil

Registrován: 09/2009
Příspěvky: 23
Příspěvek Re: Najde se někdo z Olomouce, kdo by mi přeinstaloval OS ??
precti si tohle


bezproblemova-instalace-xp-z-flash-disku-do-1000h-t1302.html

_________________
Eee PC 1101HA | Atom Z520 | 11.6" Max. 1366x768 | 2GB RAM | 6-čl. baterie 48Wh | WIN 7 Home Premium | 250GB HDD 5400ot. Sgt | WLAN AzureWave s Atheros CPU | Bluetooth 2.1 Broadcom
Benchmark z Win7: http://forum.mujeee.cz/post9077.html#p9077


sob 27.2.2010, 10:59
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Najde se někdo z Olomouce, kdo by mi přeinstaloval OS ??
jo, jenže já ani nevím jak a kde to postahovat a natož pak použít, proto někoho hledám kdo mi to všechno udělá...


sob 27.2.2010, 15:33
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Najde se někdo z Olomouce, kdo by mi přeinstaloval OS ??
Nikde nepíšeš, co máš za Eee, ale Asusy s HDD mají Recovery Partition, tj. že při startu PC zmáčkneš myslím F7 (nejsem si teď jistý číslem) a po odkliknutí pár oken se ti systém vrátí do stavu po koupi, včetně všech ovladačů. Podmínkou je Eee s HDD a koupeným s Windows. Taky se to tu už řešilo.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


čtv 04.3.2010, 11:59
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Najde se někdo z Olomouce, kdo by mi přeinstaloval OS ??
mám H 1000, ale pro to co tu popisuješ jsem to měl v servisu, ale bylo mi řečeno, že toto mají jen kusy s linuxem tuším, u win to neni...ale již to mám vyřešené..


sob 06.3.2010, 18:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu