Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MSI U100 Wind :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.10.2017, 11:08



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 MSI U100 Wind 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
Jedna vec me vrta hlavou, na strankach czechcomputer.cz nekdo pise v diskuzi ze pri ma tento notobook svou jadrovi procesor Atom viz. zde
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-PA ... tml?&all=1

jiz mam obednanej Asus 1000H ale pokud by to byla pravda a nejednalo by se o kachnu tak bych asi sel do tohohle ?
mate ho nekdo ????
dik


ned 26.10.2008, 17:57
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
no covece nez jsem to po tobe prelouskal..trochu me to trvalo..

jinak ten typek na czc je trouba..zadny dvoujadro tam neni. Ukazuje to sice v taskmanageru 2 jadra jakoby..ale to je hyperthreading, ktery atomy maj..eee to tak ukazuje take..
ono se vubec zatim nevi a vyrobci to zatim neplanuji,ze by do netbooku davali dvoujadro, protoze ono je rozdil docela 8W a 25W toho noveho atomu. Bylo by to sice hezke, konecne by to zvladlo HD,ale ta vydrz by byla prachbidna. Takze uvidime do budoucna..kazdopadne s 1000 si udelal dobre neboj..msi,miwyy,acer to jsou jen prachbidny kopie vyladenych asusu..:))

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


ned 26.10.2008, 19:50
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
No to, ze MSI je kopie vyladeneho EEE....ano,vsechny netbooky jsou uvnitr temer stejne, ale de spis o to, ze MSI ma ten wind lip vyladeny, dokonce to ma i vylepsenou kopii SHE, ktera procak taktne vys, ale to se da dohnat OC, ale windy jsou rychlejsi v pristupu na disk, protoze EEEcko se po zapnuti neda


pát 22.1.2010, 12:30
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu