Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MSI U100 Wind :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 27.5.2017, 10:13



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 MSI U100 Wind 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
Neni to o znacce... je to o produktu. Acer dřív a jeho nooteboky byly hrozna zalezitost. Prehrate behaly neustale podtaktované, takze sice vyrobce napsal uzasnou sestavu papírově, ovšem díky nedomyšlené stavbě ntb, naprosto nesmyslnému a nepraktickému umístění topicich soucastek nesmyslne blizko k sobe bezely strašně podtaktovaně a naopak strašně žraly. Není to blud, bohužel jsem měl tu příležitost se s nimi setkat v práci.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 22.5.2008, 8:17
Profil ICQ

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 91
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
Na jednom topicim Aceru ted pisu, samozrejme podtaktovanem...


pon 26.5.2008, 12:53
Profil ICQ

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
Panove, ja teda nevim...

Vsichni a to opravdu VSICHNI na acery nadavaji,
ja jeden pouzivam uz 3 roky a naprosta spokojenost...
Kdyz jsem ho kupoval, tak jsem proste nevzal ten nejlevnejsi,
ale o trochu drazsi (stal 16000 Kc) z levnych a vse bez jakehokoliv problemu.
A to ho vubec nesetrim.
Topit vubec netopi (jako s pr(e/i)hratym eee se to neda srovnat).
A navic - kazdeho usazuju do zidle vydrzi - jak jsem rikal - je to acer
za 16000 a s vydrzi se bezne pohybuji na 4.5 hodinach pri normalnim
jasu a zapnute wifi. Kdybych s nim pracoval jako s eee (tj. stazeny jas),
tak se dostanu pres 5 hodin (je to tim, ze ma pouze jeden centrino procesor, ty dnesni 2CPU bych nechtel - do domaciho PC ano, ale ne do notebooku).

Takze nevim, panove...
Jinak je to Acer TravelMate 4072NWLMi -> vrele doporucuju!!!


pon 26.5.2008, 14:54
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
No nevím. Měl jsem bohužel červený model ferrari ( 3-4roky zpet) a topilo to jak stara svina i na kancelářské věci. Výkonově to na tu dobu bylo sice super, ale na klíně to bylo naprosto nepohodlné. Můj otec má aspire (bohužel nevím verzi, volat mu kuli tomu nebudu) výdrž sice je lepší, ovšem pustim natom film a opět mám z notebooku gril. Toto mě vedlo k názoru jež jsem sem postoval. Jinak mi acer nevadí. Ale raději jinou značku.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pon 26.5.2008, 15:29
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
Tak abychom se vratili zpatky do tematu:

:arrow: http://www.extranotebook.cz/msi-wind-u1 ... page=0%2C1

Obrázek

Kdyz clovek uvazi, ze verze EEE900 je jeste vetsi nez 701, tak rozdil mezi 701 a WIND teda bude pekne velkej. *71*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 28.5.2008, 12:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
hmm to je oproti eee docela macek sem myslel že bude menší.. na chvilku sem podlehl myšlence o zakoupení Windu (a prodeji eee)ale po zhlédnutí tohoto obrázku zustanu u svého eeprdítka *1* kupoval sem ho hlavne kvuli vynikající mobilitě a Wind i když je stále malý už přece jen asi není pro mne to pravé ořechové..


stř 28.5.2008, 19:29
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
taky to ma na H procak ktery se poti uz jen pri zobrazeni webu :D

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


stř 28.5.2008, 20:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
se mi zda, nebo ten Mivvy M310 je uplne stejny jako MSI, jen ma vetsi disk .... a samozrejme prelepeny logo ? :D


pát 18.7.2008, 3:02
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
jj..je to brandovany MSI ceskou znackou Mivvy

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


pát 18.7.2008, 12:46
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: MSI U100 Wind
oaha :) uz sem v obraze :D .. ja prave ze si mamka poridila MSI ruzovy a tohle mi je hoooodne povedomy :D ....

nvm ale u toho MSI mam problem se sdilenin disku ... jakmile se chci z jineho pocitace dostat do MSI tak se totalcommander ely zaseka ...

za to muj EEE "sedmistovka" funguje nadherne ... sice je mozna pravda ze ta velikost obrazovky co ma MSI je mozna lepsi .. ale co .... hlavne ze to funguje :D


pát 18.7.2008, 15:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu